Seryjne to raczej i tak nie mają szans. Dużo pojazdów będzie startowało robionych wyłącznie na takie zawody.
Seryjne to raczej i tak nie mają szans. Dużo pojazdów będzie startowało robionych wyłącznie na takie zawody.
Andrzej niby startuje w klasie street FWD, więc to seryjne wozy może trochę modyfikowane. Osobiście mam nadzieje, że coś ugram i chętnie zmierzę się z street FWD turbo. Generalnie poza kołem z bagażnika nic nie wywalam na czas zabawy. Dozwolone jest pozbycie się kanapy i fotela pasażera, ale mnie to nie kręci.
a
Niski podjedz do Auchan w sobote będzie paliwo rakietowe tam na stacji po 5.09 : )
Street FWD turbo to będą takie 400+ ale trzymam za ciebie
Wysyłane z mojego HTC Wildfire za pomocą Tapatalk 2
Kurczę trochę poćwiczyłem starty i dupy nie urywa, albo mój program słabo mierzy. Patrząc na zacne towarzystwo na tej imprezie to moje 250KM blado wypada.
Może na bardziej nagumowanym torze ruszy szybciej bo tu jest największy ból.
Trzymajcie kciuki i zapraszam do kibicowania.
Gratulacje Niski za udany debiut
no to pochwal sie ktory byles albo moze Ty Reggie wczesniej napiszesz??
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
Dzięki, dzięki za kibicowanie. Generalnie jestem bardzo zadowolony z wyniku. Uzyskałem 3 miejsce. Puchar na półkę. Niesmak jednak pozostał bo przewaliłem wejście do finału o 0,05secczasem reakcji gorszym od vw scirocco o 0,08sec. Szkoda, ale się czegoś nowego nauczyłem, dzięki mojemu koledze Piotrkowi służącemu cennymi radami.
Generalnie super mega zabawa i polecam wszystkim bo towarzyszą temu fajne emocje i adrenalina.
Hehe teraz żałuję, że tego nie zrobiłem![]()
No fotele, szczególnie z GTA swoje ważą. Mam kolegę który już kilka zawodów objechał, w razie czego też radą może posłużyć. Pozdrawiam