Dziwne .u mnie jakoś wszystko zupełnie inaczej ,ale cóż do 200kkm mam jeszcze daleko,a pozatym auto mam dopiero drugi miesiąc więc może wszystko przedemną(oby nie)
Dziwne .u mnie jakoś wszystko zupełnie inaczej ,ale cóż do 200kkm mam jeszcze daleko,a pozatym auto mam dopiero drugi miesiąc więc może wszystko przedemną(oby nie)
Każdy ma inne postrzeganie "wygłuszenia". Jedni ledwo co usłyszą drobny hałas i dla nich to już huk, inni dopiero narzekają kiedy trzeba przekrzykiwać silnik czy stukające zawieszenie.
W ogóle dziwią mnie tacy ludzie. Rejestrują się na forum po to tylko by.... no własnie po co? Wyżalić się? Napsuć przysłowiowej krwi? Wylać żale? W ogóle czy to prawda co napisał? I w dodatku ma skrzynię "Salespeed".
jak dla mnie
to kupil lipne auto, zajechane ...
i wydaje mu sie, ze taka jest kazda GT....
pierdzielenie, to prowokacja Maciarewicza!!!!!
pzd.
Nie ukrywajmy, w GT jest glosno przy predkosciach autostradowych - uroki bezramkowych okien (ale za to jak wyglada! heh), ale jak ktos chce miec cicho niech wylozy pol miliona na nowa S-klase i MOZE sprosta jego oczekiwaniom![]()
Starą S klasę można kupić taniej niż GT i będzie ciszej.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
ja przy 200-240(licznikowych) slucham glosniej radia
Trzeba było forum przed zakupem przeczytać - w każdym wątku jest żeby unikać Selespeed![]()
A jak się remontuje silnik to trzeba remontować, a nie "lekować" najtańszym kosztem, wymieniając tylko pierścienie.
Gdyby były dane nowe tłoki i sworznie to nic by się nie stało.
Już niejeden po takim pseudoremoncie się zdziwił, jak mu się tłok rozleciał albo korba wyszła bokiem.