Przepływkę mam nową.
Przepływkę mam nową.
A sondy w jakim stanie??
No i ...
http://sklep.intercars.com.pl/#/dyna...SKLEP&msg=ALFA ROMEO 147 (937) 1.9 JTDM 8V
Zrób jak koledzy mówią i będzie po temacie
Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka
A czy mógłby ktoś looknąć na korekty które zamieściłem w pierwszym poście, bo wydaje mi się że to one są winne a szczególnie ta czwarta.
Ja się tam nie znam chodziło mi o sprawdzanie stanu spalania, u mnie co chwile się świeci księgowy i gaśnie także to nie jest dobry odnośnik. Powiem Ci ze moja pali 8 litrów, też masz sporo mocy a ona nikąd się nie bierze
Rozumiem ze jezdzenie bez paliwa poprawia osiągi ale spróbuj raz zmierzyć spalanie jak normalny człowiek. Przejedź ze 400km i wtedy podaj wynik. Poza tym chcesz ze żeby 200-konne auto paliło 5l? To musisz do ery iść.
No i przede wszystkim - ten chip to od tunera czy z Allegro? Ile auto paliło przed chipem?
Dedykowane mapy czy box?
Co to za mierzenie po zalaniu za 25zł ... Żart chyba .. 30km i zaraz się zapali a jak przejedziesz jeszcze 20, to będziesz miał 50 i spalanie ~10l/100km. Duże? Zależy .. Zrób porządny pomiar a nie szukasz dziury w całym.
Na korekty nawet nie patrzę, sam napisałeś że na zimnym robione
KODOWANIE KLUCZY (Giulia Stelvio 159 inne)
Konwersje USA->EU
UPDATE MAP DO NAJNOWSZYCH 2023 (1,2,3 generacja), również z rynków USA
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline
o ile wiem to robił w BB u tunera chyba CompSport