Taki jeszcze nie jest mi potrzebnyBędę potrzebował coś dla noworodków najpierw
Grunt, że jest... a jak to wpiąć i co kupić to już będę w sklepie się martwił![]()
Taki jeszcze nie jest mi potrzebnyBędę potrzebował coś dla noworodków najpierw
Grunt, że jest... a jak to wpiąć i co kupić to już będę w sklepie się martwił![]()
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
Gdybyś chciał zobaczyć jak to wygląda, to jestem do dyspozycji![]()
159 SW 1.9 JTDm - 10.2013-
Honda Prelude V - 05.2018-
156 2.4 JTD - 03.2008-11.2013
Honda crx del sol esi - 10.2016-02.2018
No jacha! Idzie priv![]()
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
Belfer ja właśnie mam taką mocno wyprofilowaną kanapę i jest masakraswoją drogą nie wiem czy ta kanapa to jakiś przeszczep czy na rynku francuskim w wersji High można było mieć taką kanapę. Bo bella ma wbity rok produkcji 2009, chyba, że nr przebijane :-P - w dzisiejszych czasach wszystko możliwe.
wysłane z satelity za pomocą pilota : )
Sam demontaż kanapy przyprawia mnie o dreszcze![]()
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
Dla noworodków najczęściej trafisz na 'mocowany' w pasy, ze względu na fakt, że często jest to element wózka (np. 2/1, 3/1) - wiem, bo obecnie też lecę przez końcowe przygotowania ;-) To co akurat mam: http://sklepbobas.website.pl/fls/edi...odoyw-luca.jpg
Muszę pojechać do sklepu i się wszystkiego dowiedzieć
Nie jest tak, ze jest podstawa zamontowana w samochodzie i tylko wpina się taki fotelik?
Jest. Kupujesz sobie bazę i potem zakładasz do niej co chcesz - od nosidełka po największy dostępny fotelik. Tylko trzeba odpowiedni kupić.
Jak się dobrze rozejrzysz to możesz kupić też wózek, to którego będzie można na szybko przypiąć to nosidełko.
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
Thx magil - dowiedziałem się czegoś nowego, więc też poszukam sobie bazy pod swój system chyba ;-)
Kupno takiego 3 w 1 jest wygodne: w pierwszym okresie berbecia nosisz w nosidełku, które jak nie masz podstawy musisz odpowiednio oplatać pasami za każdym razem przy usadawianiu go w aucie. Przy kilku wsiadaniach i wysiadaniach w krótkim czasie zapałasz chęcią kupna dedykowanej podstawy ażeby uniknąć tej gimnastyki ;-)