U mnie to wygląda tak :
Na oponach 225/50 r17 przynajmniej na razie nic nie trze nawet przy jeździe w 5 dorosłych osób.
Przed zima zapobiegawczo postaram się podciągnąć troszkę osłonę do góry.
U mnie to wygląda tak :
Na oponach 225/50 r17 przynajmniej na razie nic nie trze nawet przy jeździe w 5 dorosłych osób.
Przed zima zapobiegawczo postaram się podciągnąć troszkę osłonę do góry.
no tu u Ciebie kolego widać od razu że prześwit jest taki jaki powinien być
Dziwne , że na fotkach z pierwszej strony odległość miedzy oponą a błotnikiem wygląda u Ciebie prawidłowo.
Zmierzyłem teraz u siebie. Odległość gleba-dziób: 20cm. Na tym setupie co pisałem stronę wcześniej
Wysłane z mojego LT22i przy użyciu Tapatalka
Edit: wymiana sprężyn przód (już się dopasowały). Jeszcze jutro sprawdzę ciśnienie, bo jakby ciut na tym można jeszcze zyskać.
Ostatnio edytowane przez serath ; 16-09-2014 o 21:51
"Alfa comes with a great responsibility, 'cause no kid ever grew up with a picture of Passat on his bedroom wall."
Sprzedam: Logo (przód/tył), dekielki, QV
Polecam: Koce, kocyki, ręcznie robione maskotki
U mnie odległość zderzaka z przodu od ziemi 21cm. Często zdarza mi się przytrzeć spodem.Jezdże na 17stkach z oponami 225/45 i razi mnie trochę dziura w nadkolach na trzy palce. Zamówiłem nawet Eibachy -30,ale wycofałem się z pomysłu bo może być nieciekawie na obniżeniu skoro teraz musze uważac. Czy ktoś z was ma obniżone zawieszenie przy tej średnicy kół,jak doświadczenia? U mnie teraz to wygląda tak jak na fotkach.
kamal, a mnie wychodzi 17 mm ;-)
W 159 na zime kupilem 16 i dedykowane opony.. Ni w ząb.. Po stole bilardow mogę jeździć, ale nie po naszych drogach. Z doświadczenia wynika, że profil, szczególnie przy zimówkach należy wybierać wyższy..