Spoko, tylko juz prosiłem o odkodowanie ale chyba nikt teraz tego nie robi.
tapniete z Z1
Spoko, tylko juz prosiłem o odkodowanie ale chyba nikt teraz tego nie robi.
tapniete z Z1
Ostatnio edytowane przez misiakelek ; 29-09-2014 o 13:22
Dzisiaj ktoś ci odkodował VIN:
Kod koloru zewnętrznego: 568 Opis koloru: Gris Titanio
A sam możesz poszperać w eperze – kolor tapicerki i kolor nadwozia oraz podstawowe informacje o wyposażeniu są dostępne. Bardziej złożone informacje trzeba przeszperać obserwując jakie części miałeś zamontowane wg ePer.
A to dziś nie zajrzałem. Dzięki
tapniete z Z1
http://i95.photobucket.com/albums/l1...ront_angle.jpg
To jest oryginalny Grigio Titanio 568. Tak więc AR jest cała malowana
WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów
Nie wierzę, że ludzie tak auta kupują za niemałą kasę...![]()
Temat mojej Franczeski:
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...gon_goora.html
Znam osobiście kilka przypadków kupna auta na ogóle pobieżne oglądanie, kopanie opon itp., bez jakiegokolwiek oglądania przez mechanika nie mówiąc już o wizycie na stacji diagnostycznej.
Dziś sprawdziłem jest oklejanie folią. Czyli nawet dobrze bo lakier się nie niszczy. A auto z licytacji ze Szwajcarii od pierwszego właściciela sam pojechałem tylko po prostu nie zauważyłem ze oklejanie, trzeba mieć zaufanie do ludzi, dlatego sprowadzili ale licznika nie przekręcić bo jest dokumentacja.
tapniete z Z1
Nie kazdy ma pojecie jak kupowac auto z rozsadkiem. Nie kazdy ma tez znajomego mechanika. Ja ta wiedze posiadam(chyba) i znajomych mechanikow tez mam, a i tak po moja wyjatkowo pojechalem sam, na swirabo nikt nie mogl pojechac ze mna. Chyba mialem wiecej szczescia niz rozumu bo trafil mi sie dobra sztuka. Jednak drugi raz bym tego sam nie zrobil, za duzy stres po kupnie
![]()
Spoko nie ma się co podniecać to tylko rzecz samochód. Emocjonalnie kupiłem model markę ale nie traktuje tego jako coś z czym mogę się związać.... Jak kupowanie butów tyle ze droższych ładne i może wygodne.... I tak się zużywa i trzeba nowe....
tapniete z Z1