Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12

Temat: POZNAŃ-> alfaclub

pokrop8
    Gość

Domyślnie

tak nie myśle, ale to sie dzieje owiele żadziej. Ja na nprwy mojej alfy wydałem conajmniej połowe jej wartości, a to jest 2003 rok i niecałe 150 tys. przebiegu:/

WlodekzPoznania
    Gość

Domyślnie

Wrzucam osobny wątek, ale i w starym podaję, żeby do Wielkopolan dotarło, że PyraTeam postanowił zakończyć zimę i się spotkać w rytmie wiosennym W środę Mikołaj oficjalnie zaprezentuje Giulię GTV 1750 po dwuletniej renowacji. Spotykamy się o 18.30 pod Operą.
    Forum AlfaRomeanum :: Zobacz temat - Spotkanie PyraTeamu

No i uczulam na zarezerwowanie sobie czasu 10-11 lipca na ogólnopolski zlot w Poznaniu. Znów będzie możliwość pojeżdżenia kilka godzin po Torze Poznań, a wcześniej wzięcia na prawy Szwagierczaka, albo kogoś z jego drużyny by poznać ciut techniki.
    Forum AlfaRomeanum :: Zobacz temat - ! Wielkopolskie Gran Turismo Alfa Romeo 10-12 lipiec 2009 !

Zapisy mają ruszyć w ciągu 1-2 tygodni na stronie IK@Ra www.cuoresportivo.pl ale trzeba pilnować, gdyż zapisy na Tor wyłącznie dla Alfistów będą wyłącznie przez około tydzień. Potem przyjmowane są zgłoszenia od zaprzyjaźnionych klubów m.in. Porsche i Subaru, gdyż wynajęcie toru to droga impreza, a by bilans wyszedł na zero musi być pełna pula miejsc wykorzystana.