tak nie myśle, ale to sie dzieje owiele żadziej. Ja na nprwy mojej alfy wydałem conajmniej połowe jej wartości, a to jest 2003 rok i niecałe 150 tys. przebiegu:/
tak nie myśle, ale to sie dzieje owiele żadziej. Ja na nprwy mojej alfy wydałem conajmniej połowe jej wartości, a to jest 2003 rok i niecałe 150 tys. przebiegu:/
Wrzucam osobny wątek, ale i w starym podaję, żeby do Wielkopolan dotarło, że PyraTeam postanowił zakończyć zimę i się spotkać w rytmie wiosennymW środę Mikołaj oficjalnie zaprezentuje Giulię GTV 1750 po dwuletniej renowacji. Spotykamy się o 18.30 pod Operą.
Forum AlfaRomeanum :: Zobacz temat - Spotkanie PyraTeamu
No i uczulam na zarezerwowanie sobie czasu 10-11 lipca na ogólnopolski zlot w Poznaniu. Znów będzie możliwość pojeżdżenia kilka godzin po Torze Poznań, a wcześniej wzięcia na prawy Szwagierczaka, albo kogoś z jego drużyny by poznać ciut techniki.
Forum AlfaRomeanum :: Zobacz temat - ! Wielkopolskie Gran Turismo Alfa Romeo 10-12 lipiec 2009 !
Zapisy mają ruszyć w ciągu 1-2 tygodni na stronie IK@Ra www.cuoresportivo.pl ale trzeba pilnować, gdyż zapisy na Tor wyłącznie dla Alfistów będą wyłącznie przez około tydzień. Potem przyjmowane są zgłoszenia od zaprzyjaźnionych klubów m.in. Porsche i Subaru, gdyż wynajęcie toru to droga impreza, a by bilans wyszedł na zero musi być pełna pula miejsc wykorzystana.