Polecam oryginalne filtry UFI (stosowane na 1 montaż w grupie FIAT) produkcji włoskiej, ja za paliwa dałem równe 50 zł także z możliwością wpięcia czujnika wody. No i tak jak mówie jest to część sprzedawana jako Ricambi.
Polecam oryginalne filtry UFI (stosowane na 1 montaż w grupie FIAT) produkcji włoskiej, ja za paliwa dałem równe 50 zł także z możliwością wpięcia czujnika wody. No i tak jak mówie jest to część sprzedawana jako Ricambi.
No nwm czy taki detal 38zł bo intercars czy motointegrator mają go za 50złale spróbuje coś urwać
Ja może się dołączę jeśli chodzi o filtry różnego rodzaju polecam firme w hurtowniach o nazwie COOPERS FIAAM. Naprawdę zacne zamienniki w bardzo dobrych pieniążkach i co najważniejsze dobrą jakość.
MM Garage - Naprawy, wymiany. Sprzęgła, rozrządy, hamulce, zawias... dłubie bo lubie.
https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=hl
Z AR było: 156 Pussy Wagon 1.9 JTD 115KM / 146 1.7 16V Boxer
Zakładaj Filtrona. Niczym nie ustępuje Mann-filter Valeo itp itd.Jakość wykonania jest taka sama,a papier użyty do filtrowania pochodzi dokładnie z tych samych fabryk.
Były inne wcześniej. Teraz 159 i 156 oraz 155 do sprzedania.
A jeszcze takie pytanie nie w temacie , gdzie dostane oringi do regulatora ciśnienia ? Bo wykręciłem dziś czyściłem wszystko super tylko że sączy sie z pod niego teraz paliwa , niewiele ale jednak .