No i przeczytaj to co napisales i bedziesz wiedzial ze da sie kupic za taka kase.
A to czy ja bym oddal i czy Pawel by oddal to nigdy.
Przeciez Nasze auta nie tracą na wartosci tylko nabieraja jej![]()
No i przeczytaj to co napisales i bedziesz wiedzial ze da sie kupic za taka kase.
A to czy ja bym oddal i czy Pawel by oddal to nigdy.
Przeciez Nasze auta nie tracą na wartosci tylko nabieraja jej![]()
No co wy, przecie na forum sami pasjonaci co miesiącami po całej europie szukają tej jedynej i nie wahają się położyć 2 razy tyle co średnia z allegroMoja prywatna igiełka być może niebawem będzie do sprzedania w okolicach kwoty o której mówi autor tematu
Wersja superleggera korba edition
![]()
Nie ma co przesadzać, że na Alfę 159 trzeba wydać 30 tys. Auto ma już swoje lata, a poza tym to AlfaJa swoją po świętach będę sprzedawał i planuję wystawić za 23k do negocjacji.
Czy kupisz za 19tys czy za 25tys zawsze będziesz miał jakiś wkład. Kolega kupił za 19tys + wymiana dolnych wahaczy i hula od ponad pół roku aż miło sam byłem w szoku, a jednak da się.
Ja mam Progression + skóra. Dołożona nawigacja Kenwood + oczywiście Rondello![]()
Moja miesiac na ogloszeniach wisi i zadnego telefonu.ogloszenia wygasna auto zostanie i dalej bedzie mnie cieszyc (tylko nie moca
)
I dalej mam mentlik w głowiePrzebliże moją sytuację, bo sami wiecie najlepiej ile trzeba wkładać w taką AR :p. Ogólnie rzecz biorąc mam 22 lata, kasę odłożyłem pracując za granicą, jest tego około 26 tys. zł. Chciałem kupić samochód z lekkim zapasem pieniędzy, bo potrzebuje na studia a nie wiem ile będę w Polsce zarabiał - zapewne ok 1500 zł... i nie wiem czy dam radę utrzymać ten samochód..
![]()
@ taczka464 A PO ILE WYSTAWIŁEŚ SWOJĄ ?)
Na Twoim miejscu, na razie dałbym sobie spokój z 159-ką za 20tys. Na 100% nie będzie to igła. Ja za swoją 3 lata temu dałem 30 tys( z 2007r). Niby wszystko było o.k.potwierdzony przebieg 160kkm, ale przez ten czas (40kkm) robiłem - wahacze górne,skrzynie biegów, sprzęgło, wysprzęgnik, turbo, do tego rozrząd, + pakiet - klapy,egr, dpf , chip, oleje, i 10tys poszło dodatkowo i dopiero jest o.k. Nie masz kasy na zapasie dobrze przemyśl zakup 159-ki za 20tys.