Napisał prezes01 natomiast albo właściciele Alf milczą albo inaczej to tu wygląda Wcale nie milczą. Na forum jest całkiem sporo o uszczelce smoka olejowego w 2.0 JTDm.
Demokracja jest zdobywaniem wolności dla siebie kosztem wolności innych, podstawianiem jednej normy przymusowej, na miejsce drugiej.
Napisał pushq Wcale nie milczą. Na forum jest całkiem sporo o uszczelce smoka olejowego w 2.0 JTDm. ale o urwanych klapkach w 2.0 jeszcze tu nie czytałem... w sumie nieduży koszt usunięcia tego badziewia
Napisał prezes01 sam nie wiem jakie są różnice między 2.CDTI Opla i 2.0JTDm Alfy ale to w zasadzie te same silniki, a w Oplach klapki się urywają A czy to czasem nie są dwa różne kolektory? Była mowa już gdzieś na ten temat, że po 2012 2.0 CDTi to już nie jest fiatowska jednostka.
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
na allegro jak patrzę to wyglądają tak samo... sam nie wiem... specjalista od opli poiwedział mi że jak tylko mam plastikowy kolektor to by wywalił klapy...
Zobacz tagi
Zasady na forum