A warto się bawić w jakieś zestawy?? Skoro nowy osuszacz kosztuje 38 zł.Tylko nie kupuj używki.Bo to tak jak byś jej wcale nie wymieniał.
A warto się bawić w jakieś zestawy?? Skoro nowy osuszacz kosztuje 38 zł.Tylko nie kupuj używki.Bo to tak jak byś jej wcale nie wymieniał.
Używka nigdy nie wchodzi w grę.
Ceny z allegro znam, chciałem zorientować się ile to będzie kosztować we sprawdzonym sklepie.
Zaoferowano mi coś takiego ale prawdę mówiąc spodziewałem się kompletnej rurki, wymiana i gotowe a teraz sam nie wiemMuszę przemyśleć temat i na coś się zdecydować.
Jeżeli ktoś jest bardziej obeznany w temacie to proszę o wypowiedź :]
Nie wiem nad czym tu się zastanawiać jak nowy osuszacz jest za kilka dyszek.... bez sensu w ogóle temat podejmować.
Arek- To nie takie proste-"wymienić i gotowe"Musisz spuścić czynnik,wymienić osuszacz i ponownie nabić.Jakiej odpowiedzi oczekujesz?Nowy osuszacz jest fabrycznie zamknięty /zaślepiony i nie ma w nim wilgoci z powietrza a jakiś zestaw naprawczy??Pierwsze słyszę o czymś takim.Przecież to puszka,więc co w niej się wymienia i jak ją później uszczelnisz?
Po prostu takie coś mi zaproponowano, no chyba że ja nie zrozumiałem o co chodzi sprzedawcy. Sam też się zastanawiam co tam się niby wymienia...
Jestem w pełni świadomy że wymiana wchodzi w grę tylko po opróżnieniu układu, serwisu klimy w tym roku jeszcze nie było, dlatego własnie teraz rozglądam się za tym osuszaczem żeby to zrobić porządnie.