Czasem ktoś sprzedaje roczne opony bo ma kasę i chce mieć cały czas świeże opony albo odwidział mu się rozmiar kół i sprzedaje bo chce mniejsze lub większe. Skreślać nie można aczkolwiek trzeba być ostrożnym
Wyryte rantem felgi
Czasem ktoś sprzedaje roczne opony bo ma kasę i chce mieć cały czas świeże opony albo odwidział mu się rozmiar kół i sprzedaje bo chce mniejsze lub większe. Skreślać nie można aczkolwiek trzeba być ostrożnym
Wyryte rantem felgi
Zgoda. Ale jest to wyjątek a nie reguła (później od każdego słyszę, że kupił samochód, którym w Niemczech doktor jeździł tylko do kościoła).
Patrząc na ilość importowanych samochodów z Niemiec - to bardzo katolicki i niesamowicie wykształcony naród.
Ciekawe co się dzieje z samochodami, którymi jeżdżą młodzi gniewni i szaleją po autostradach, albo napierdzielają kilometrów po 50tys rocznie...
Bądźmy realistami. Nie oszukujmy samych siebie.
sorry za OT.
Wracając - dysponując środkami 700-800zł co najbardziej polecacie w tej sytuacji? Opony jakie byłby potrzebne to najlepiej 215/45/17. Czy może jednak alufelgi niech poleżą i zbierać dłużej na jakieś nówki?
Przejrzyj giełdę alfaholików na fb. Tam się czasem pojawiają. Ja rok temu tu na forum dorwałem felgi 17" z oponami tymi co pisałem wyżej 225/45 za 1300zl jak dobrze pamiętam. Także da się trafić.
Wyryte rantem felgi
Za tę cenę można kupić też opony nowe... dębica, nexen, gt radial... Będą lepsze niż używki. Kolega konrad53 przejrzał w ogóle oferty na np. allegro?
No raczej za te opony co piszesz to bliżej do 1200 za komplet, za 800 trudno kupić najtańsze z najtańszych chinczykow.
http://allegro.pl/4-nowe-letnie-215-...352848968.html -Rikeny za 800zł
http://allegro.pl/4x-opony-letnie-21...337435853.html - Kormorany za 819
No to faktycznie takie kormorany to nienajgorsza opcja. Ja szukałem rozmiaru 225/50/17 i tam ceny już nie są takie różowe.
O dzięki, nie widziałem takich wcześniej. A tak trochę odbiegając - do 147 FL na seryjnym zawieszeniu opony 215 do alu 17" będą ok? Czy może 205? Ale z tego co słyszałem opony 205 są droższe i się większy balon robi (komfort albo wygląd) a jednak nie chciałbym tego, no a na 215 będzie chyba jakoś wyglądać?![]()