Jak już pisałem pod filmikiem są konkretne dane, wysłałem zapytanie o cenę takich sprężynek, jak odpiszą to dam znać co i jaktakże cierpliwości
![]()
Jak już pisałem pod filmikiem są konkretne dane, wysłałem zapytanie o cenę takich sprężynek, jak odpiszą to dam znać co i jaktakże cierpliwości
![]()
Gdyby ktoś planował jakieś grupowe zamówienie to ja się piszę![]()
A pytanie takie czy jak siłowniki już nie są w zbyt dobrym stanie bo same niepodnosza do samej góry trzeba im pomagać to jest szansa że to zadziała? A moze uzyc mocniejszych sprezyn. Jakby ktoś wiedział do 147 to prosiłbym o podpowiedzi.
Ja tez byłbym chętny tylko, że moje siłowniki juz nie dają rady. Są w stanie trzymać klapę jak się ją samemu do góry podniesie![]()
To moje mają podobnie. A kupować nowe siłowniki jak może by sprezyny dały rade to bylo by superm
Otrzymałem odpowiedź i wygląda to tak: 2szt sprężynek kosztuje 21,03 zł + 6,15 zł wysyłka=27,18 zł![]()
Sprezynki zamontowane wszystko dziala jak nalezy
Z tego co wyczytalem ba innych forach to silowniki musza byc sprawne..Sprezyna daje tylko "kopa" na poczatku ..Wiec jak komuś silownik juz nie daje rady to sprezyna nic nie poradzi.
Panowie dajcie namiar konkretny jak to zakupić u producenta.
Ja bylem osobiscie ale mysle ze jak zadzwonisz to Ci wysla
A jak z zamykaniem, trzeba mocno trzasnąć? czy tylko trochę mocniej jak z normalnymi siłownikami bez sprężyn?