miałęm to samo i podmieniłęm sobie ten wisiorek z zapasowego kluczykabo w tamtym nawet przycisków nie miałęm , rozbiera sie go bardzo prosto , trzeba tylko znaczek podwarzyć na klyczyku i jest jedna srubka
![]()
miałęm to samo i podmieniłęm sobie ten wisiorek z zapasowego kluczykabo w tamtym nawet przycisków nie miałęm , rozbiera sie go bardzo prosto , trzeba tylko znaczek podwarzyć na klyczyku i jest jedna srubka
![]()
Srubka nie załatwia wszystkiego jak kluczyk/pilot ktoś wcześniej skleił bo w tym jest problem podstawowy.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
no własnie zapasowy mam bez przycisków ,a tu zaklejony na koncu bo ktos dorobił ten zaczep i tak sie wyrwał,ale jakim trzeba byc idiotą by nie pomyslec -co będzie jak padnie bateria)i klejem zalac
Gorzej jak ktoś zakleił również szufladkę baterii.
na twoim miejscu , rozkleiłbym ten który teraz masz , zobaczył kto coś tam przedtem zajanuszowałi zrobił tak jak ma być , przełożyć dzyndzelek z zapasówki i jeżeli bedzie trzeba użyć kleju to go sklej , chociaż u mnie wszystko udało sie bez
![]()
podważaj delikatnie w koło , płaskim szeroki srubokrętem i na pewno pujdzie![]()
a dzis zob.co to za klej,szkoda ze alfa czerwonych kluczyków nie robiła ,w 156 czerwony miałem ,nawet za kolor juz nietypowy kluczyk
Jaki problem trysnąć lakierem ?![]()