moja jest w strasznym stanie,z resztą każda kierownica w moich autach była w straszny mstanie,mam bardzo szorstkie ręce....we wcześniejszym aucie mialem kierownice uznawaną za "nie do zdarcia" mpakietową w bmw....miesiąc wystarczyło by wyglądała jak dętka z wigry3. Jest jakiś sposb na to by się one tak nie wycierały? (wiem wiem kremowanie rąk ,niestety moje ręce kremu nie przyjmują haha).Myślałem byo obszyć....tą dziurkowaną część też obszywają? BTw. Na allegro czy olx jest jedna z multi do przedliftajakby ktos był zainteresowany .
teraz się przyjrzałem dokladnie , jest zdjęcie multi ale oferuje tylko poduszkę :-/ sorry za zagmatwanie
Obszywaj i tyle. A jak nową skórę załatwiasz rękoma w kilka miesięcy to w rękawiczkach jeździj.
Ja mam obszytą przedliftową multifunkcję z dwuczęściowej skóry (pełnej i dziurkowanej). Do tego biała nić (pod skórę). I nei muszę chyba pisać że jest przekozackonowa skóra na dobrej kierce to 50% frajdy z jazdy.
Nawet jak masz lub możesz kupić w idealnym stanie to w porównaniu do nowej skóry to jest przepaść. W życiu bym nie kupił już używanej dla "lepszego stanu" nawet jakby 50zł kosztowała.