Mi też lekko brzęczy ale tylko przy skręcie w prawo.
Co to może być?
Mi też lekko brzęczy ale tylko przy skręcie w prawo.
Co to może być?
Jeżeli masz pewność, że zbiorniczek jest wyprodukowany w 2013 roku to to na pewno nie będzie jego wina.
Sprawdź drożność węży... jeżeli wszystko po kolei zaczniesz eliminować to zostanie Ci na końcu pompa...
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
A takie jakby gumowanie przy skręcaniu w lewo co to może być? Płyn w zbiorniczku w niezmienionym stanie od zalania, tzn. czerwony, klarowny, ten sam stały poziom.
gumowanie wystepuje przy starym/zlym zbiorniczku...
Witam,
Zrobiłem zdjęcie i nie wiem co to za kolor.
Tak samo zbiorniczek. Nie wiem czy jest to nowy zbiornik. Sitka nie widzę tego co niby z nim jest problem.
![]()
Eeee zgłupiałem. Do 159 wlewa się czerwony najczęściej lub zielony....
Jak ja z czerwonego na zielony przeszedłem to było gorzej... dlatego wróciłem do dextrona.
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
Ja też już nic nie rozumiem.
Ani to zielony ani to czerwony jak dla mnie
Taki brązowo żółty.
Na jaki wymienić bo już się pogubiłem. W linku miało być wyjaśnienie a jeszcze bardziej mi zamąciło. Mam auto z 2010 roku.