Też byłem zdziwiony że nie odpaliła :/
Ale po zamontowaniu rury (czyli uszczelnieniu dolotu) autko odpaliło od pierwszego.
Kluczyk, świece zagrzał, pyk i pali
Mam moduł BT w aucie to błąd ilości powietrza skasowalem z telefonu, innych nie było.
Też byłem zdziwiony że nie odpaliła :/
Ale po zamontowaniu rury (czyli uszczelnieniu dolotu) autko odpaliło od pierwszego.
Kluczyk, świece zagrzał, pyk i pali
Mam moduł BT w aucie to błąd ilości powietrza skasowalem z telefonu, innych nie było.
jak sie zatnie na otwartym,to silnik sie bedzie dusil spalinami i nie zapali nawet na plaku
Ostatnio edytowane przez scadi ; 07-01-2016 o 10:35
Na samym plaku to silnik raczej nie będzie chodził to raczej takie wspomaganie rozruchu, a nie wiem czy to nie działa tylko w bęzyniakach.
Witam ponownie, Problem rozwiązany, mianowicie jeden wtrysk przelewał i zalewał tak cylinder że nie dało się go odpalić nawet na plaka. Problem rozwiązany (używany wtrysk 70 zł + robota mechanika z diagnozą 250 zł.. jak bym wiedział że to wtrysk to bym sobie go sam wymienił, chociaż nie wiem czy dał bym radę ponieważ miał spore problemy z jego wyciągnieciem...)
Otóz pojawił się nowy problem, coś w tylnym zawieszeniu zaczęło mi stukać słychać to z lewej strony ale też trochę z prawej. Jutro podskoczę na kanał i tu jest do was pytanie na co zwrócić uwagę? Wahacze wzdłużne i poprzeczne? Czy coś jeszcze? Ostatnio jak patrzyłem to miałem delikanty luz na lewym wahaczu wzdłużnym ale czy on może być tego przyczyną? Dość mocno stuka i już nawet zaczeło stukać na wyboistej ale bez dziurawej drodze.
Jakieś wskazówki?
wiesz ile tam jest mozliwosci , łączniki , sam stabilizator,amortyzatory, wahacz gorny ,dolny, koncowka drążka , i jeszcze kilka z tyłu , jak nie podniesiesz i nie sprawdzisz to wróżenie z fusów