Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Temat: GTA Żory

Użytkownik Świeżak Avatar maurycyg
    Mieszka w
    Racibórz
    Auto
    Alfa Romeo 156

Domyślnie

Za tak cenę to nie będzie nic szczególnego... Ale śmieszy mnie jak ktoś pisze ze uciekał jak zobaczył....to jest stary samochód!!! To nie jest egzemplarz z salonu, pewnie miał jakieś przygody...nie oryginalne reflektory...to jeszcze nic nie znaczy...ze nie odpalił...to też nic nie znaczy...skoro stoi tam od nie wiadomo kiedy? Ja nie bronie i nie zachwala, ale Panowie ogarnięcia się trochę, przestańcie pie...przyć takie farmazony...a może ktoś kupi fobie ten akurat egzemplarz właśnie w takim stanie, i włoży serce i będzie miał satysfakcję ze odbudował sam swoimi rękami prawdziwe GTA! Moim zdaniem nie sztuka jest coś kupić i potem się tym chwalić...

- - - Updated - - -

Beee bo to nie oryginał, Beee bo to zmęczony, Beee bo to, Beee bo tamto...jak ktoś chce igłę GTA to szuka od 30 tys. W gore...ale mieć Alfe,szczycić się tym, chwalić jakim to się nie jest.
    .. i nie umieć sobie nic ogarnąć samemu, nawet trzymać śrubokręta czy innego narzędzia, znam takich którzy nawet koła nie potrafili by odkręcić a co dopiero żarówki wymienić...a jak słyszą o samochodzie z napędem na tył, czy takiego który nie ma wspomagaczy widać w ich oczach przerażenie...to już niestety jest śmiech...i nie mam tu ma myśli obsolutnie nikogo kto wypowiadał się powyzej!
    Ja juz może się starzeje ale prawdziwych facetów jest coraz mniej...a moim zdaniem być facetem do czegoś zobowiązuje!
    Amen.
    Ostatnio edytowane przez maurycyg ; 20-04-2016 o 10:02

Użytkownik Pirat drogowy Avatar coxu
    Auto
    Megane 3RS CUP-S

Domyślnie

pracujesz w tym komisie?
    ale zgadzam się, to nie są nowe auta, a tym bardziej z salonu. igły są ale nie w takich cenach.
    Alfa Romeo 156 SW GTA Q2 (10.2010 - 12.2016)
    Alfa Romeo 156 2.5 V6 (01.2009 - 12.2010)

Mieszka w
    Racibórz
    Auto
    Alfa Romeo 156

Domyślnie

Beee bo to nie oryginał, Beee bo to zmęczony, Beee bo sto, Beee bo tamto...jak ktoś chce igłę GTA to szuka od 30 tys. W gore...ale mieć Alfe,szczycić się tym, chwalić jakim to się nie jest.
    .. i nie umieć sobie nic ogarnąć samemu, nawet trzymać śrubokręta czy innego narzędzia, znam takich którzy nawet koła nie potrafili by odkręcić a co dopiero żarówki wymienić...a jak słyszą o samochodzie z napędem na tył, czy takiego który nie ma wspomagany widać w ich oczach przerażenie...to już niestety jest śmiech...i nie mam tu ma myśli obsolutnie nikogo kto wypowiadał się powyzej!
    Ja juz może się starzeje ale prawdziwych facetów jest coraz mniej...

- - - Updated - - -

Może mam skrzywionie patrzenie...ale alfaholik kojarzy mi się z kimś to żyje tym holizmem, komu bez tego ręce się trzęsą, na tym polega każdego rodzaju holizm...taka choroba nie tylko nazwa! I LANS...

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar alces1
    Mieszka w
    Żegocina
    Auto
    AR 159 JTDm Ti, AR Giulietta Sport, AR Spider 3.0 V6

Domyślnie

Cytat Napisał maurycyg Zobacz post
    Beee bo to nie oryginał, Beee bo to zmęczony, Beee bo to, Beee bo tamto...jak ktoś chce igłę GTA to szuka od 30 tys. W gore...ale mieć Alfe,szczycić się tym, chwalić jakim to się nie jest.
    .. i nie umieć sobie nic ogarnąć samemu, nawet trzymać śrubokręta czy innego narzędzia, znam takich którzy nawet koła nie potrafili by odkręcić a co dopiero żarówki wymienić...a jak słyszą o samochodzie z napędem na tył, czy takiego który nie ma wspomagaczy widać w ich oczach przerażenie...to już niestety jest śmiech...i nie mam tu ma myśli obsolutnie nikogo kto wypowiadał się powyzej!
    Ja juz może się starzeje ale prawdziwych facetów jest coraz mniej...a moim zdaniem być facetem do czegoś zobowiązuje!
    Amen.
    Zgadzam się z Tobą, ale tutaj oceniamy stan auta, a nie to czy ktoś ma chęć je odbudować...
    Pozdrawiam.
    - Rafał

Sprzedam naklejki: koniczynki QV 3D
    http://www.forum.alfaholicy.org/pozo..._dostepne.html

Mieszka w
    Racibórz
    Auto
    Alfa Romeo 156

Domyślnie

Może mam skrzywionie patrzenie...ale alfaholik kojarzy mi się z kimś to żyje tym holizmem, komu bez tego ręce się trzęsą, na tym polega każdego rodzaju holizm...taka choroba nie tylko nazwa! I LANS...

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie! Avatar PAVELLO1983
    Mieszka w
    WLKP
    Auto
    Alfa Romeo 147 1,9 JTD 16V i Alfa Romeo 156 SW 1,9 JTD 16V

Domyślnie

Tragedia to jestwtedy, gdy kupuje się auto w porozumieniu zżoną/narzeczoną/dziewczyną… To tak jakby chodzić po ikei idoradzać partnerce w wyborze obrusu, wazonu, doniczki…

Panowie proszę Was…

Mieszka w
    Racibórz
    Auto
    Alfa Romeo 156

Domyślnie

Polać mu ;-)
    Nie jestem sam :-)

Użytkownik Fachowiec Avatar szerszeń
    Mieszka w
    Gdańsk
    Auto
    Astroserati | 407 coupe | Quattroporte

Domyślnie

Cytat Napisał PAVELLO1983 Zobacz post
    Tragedia to jestwtedy, gdy kupuje się auto w porozumieniu zżoną/narzeczoną/dziewczyną… To tak jakby chodzić po ikei idoradzać partnerce w wyborze obrusu, wazonu, doniczki…
    Panowie proszę Was…
    No, jak przyjeżdża taka miękka faja po auto z lalą, to od razu wchodzę do domu i zostawiam problemy egzystencjalne za drzwiami.
    Było: 166 2.4JTD x5, 166 2.0TS x3, 166 3.0 V6 x2, 166 3.0 V6 Sportronic x2, 166 2.5 V6, 156 2.4JTD x3, 156 2.4JTD SW, 156 2.5 V6 x2, 156 1.9JTD, Kappa Coupe 2.0T

Użytkownik Znawca Avatar Mongoose
    Auto
    156 Sportwagon 2.0 JTS

Domyślnie

Nie czaje tego rozumowania powyżej... Skoro oceniam samochód i jego stan, a jego stan jest tak do dupy, że nic tylko uciekać, aby uchronić się przed zbędnymi kosztami, to nie rozumiem gdzie tu jest błąd ? Jeżeli idę do sprzedającego, a w jego mniemaniu jest to samochód idealny, a okazuje się to zmęczona paść do lakierowania, zalana olejem do kosiarki, która nawet nie odpala to gdzie tu jest szacunek do kupującego ? Mam w Waszym mniemaniu od razu wyciągnąć z kieszeni zajebiscie ciężko zarobione 25tyś i rzucić mu bo to Alfa ? Tym tokiem rozumowania wykupcie wszystkie samochody, bo jesteście "holikami", dalej idąc tym tropem jak z alkoholem zostaniecie upośledzonymi menelami.

PS. Moja Alfa 147 za niedługo pójdzie na złom. Cały dół przerdzewiały, dziura w progu po wpadce w roboty drogowe, szpachla na dachu, cały poobijany od gradu i innych przejść, wahacze do wymiany, w silniku rozrząd, wariator, wszystkie rolki itp do wymiany... Maurycy, holiku może kupisz niedopieszczoną Włoszkę, aby dać jej drugie życie ? Bo mi się nie chce, auto rzucę na złom bo trzeba tam doinwestować luzem z 10 000zł
    Ostatnio edytowane przez Mongoose ; 30-04-2016 o 16:02

Użytkownik Alfista Avatar zieloo007
    Mieszka w
    Racibórz
    Auto
    Była 156 1.9 jtd, jest Toyota Avensis t27 '18

Domyślnie

Jedyne co bym przygarnął to felgi i taborety.

- - - Updated - - -

Cytat Napisał Mongoose Zobacz post
    Nie czaje tego rozumowania powyżej... Skoro oceniam samochód i jego stan, a jego stan jest tak do dupy, że nic tylko uciekać, aby uchronić się przed zbędnymi kosztami, to nie rozumiem gdzie tu jest błąd ? Jeżeli idę do sprzedającego, a w jego mniemaniu jest to samochód idealny, a okazuje się to zmęczona paść do lakierowania, zalana olejem do kosiarki, która nawet nie odpala to gdzie tu jest szacunek do kupującego ? Mam w Waszym mniemaniu od razu wyciągnąć z kieszeni zajebiscie ciężko zarobione 25tyś i rzucić mu bo to Alfa ? Tym tokiem rozumowania wykupcie wszystkie samochody, bo jesteście "holikami", dalej idąc tym tropem jak z alkoholem zostaniecie upośledzonymi menelami.

PS. Moja Alfa 147 za niedługo pójdzie na złom. Cały dół przerdzewiały, dziura w progu po wpadce w roboty drogowe, szpachla na dachu, cały poobijany od gradu i innych przejść, wahacze do wymiany, w silniku rozrząd, wariator, wszystkie rolki itp do wymiany... Maurycy, holiku może kupisz niedopieszczoną Włoszkę, aby dać jej drugie życie ? Bo mi się nie chce, auto rzucę na złom bo trzeba tam doinwestować luzem z 10 000zł
    dziwię się że zainteresowałeś się taką padliną ze szpachlą w gratisie. No i doprowadziłeś do tak marnego stanu, chyba, że od początku była już na wykończeniu.