Może to uniwersalny filtr, który można sobie dołożyć, bo przecież pasuje to każdego auta. Zresztą nie pierwszy raz katalogi w hurtowniach można o kant tyłka potłuc![]()
Może to uniwersalny filtr, który można sobie dołożyć, bo przecież pasuje to każdego auta. Zresztą nie pierwszy raz katalogi w hurtowniach można o kant tyłka potłuc![]()
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
Takiego filtra nie ma w 9, to pewne. To że komuś sklep proponował zakup to nic nie znaczy. Proponować zawsze można. Sprawa jest prosta, nie ma numeru OEM na takie coś, to w 9 tego nie ma. Przecież już to pisałem. Sklep MIZAR ten ze zdjęcia sprzedaje części do traktorów rolniczych, a nie do Alfa Romeo. Więc albo ktoś tu chciał kolegę podpuścić, albo to jaja z forumowiczów.
wstawilem zdjecie akurat z tej strony bo mi wyswietlilo na googlach jak wpiaslem filtr prosty lub pierwszy. I na innych zdjeciach byla kiepska jakosc tego elementu dla tego wsadzilem ten. A co do tego filtra ja w sobote nie moglem znalesc. Zadzwonilem do znajomego handlarza i powiedzial ze on tez takiego czegos nie widzial i ze w tym samochodzie jest taki filtr ale razem z pompa. Kazdy mowi co innego jeden mowil ze jest taki filtr ale nikt nie zmienia drugi mowi ze jest ale wymienia sie razem z pompa. Koszt samego filtra pierwszego 12 zl a pompa 600 zl. Nikt nie robi sobie jaj. Tylko sie wole spytac osob ktore maja na codzien taki samochod niz osob ktore rozkrecaja tysiace modeli a tego widza raz na 100 lat.
mozesz troche bardziej zrozumialem napisac.