nie pamiętam, pod boczkiem, może na imbus to było? na pewno nie żadną z 3 śrub którymi przykręcana jest szyba
w dół niekoniecznie, do środka kabiny w poziomie po prostu, nawet spinacz biurowy i kawałek sznurka, nie trzeba dużej siły
żeby sprawdzić czy zwiększenie pochylenia szyby coś pomoże
...
Panowie a czy ktokolwiek z was regulował zawias na drzwiach? GT ma ciężkie drzwi i po tych kilku latach opadają tak czy siak. Ja mam delikatnie opadnięte drzwi od kierowcy bo są częściej używane auto ma 9 lat za ten czas zdążył się delikatnie przetrzeć lakier na progu. Jak się odkopię i będę się brał za detailing zajmę się i tym. Proponuję sprawdzić jak jest u was z tym![]()
jak się lekko zamykają to rygiel zamka jest OK, zawiasów na słupku A to się raczej nie reguluje tylko rygielek na słupku B
regulacja banalna, dwa torxy
...
Przecież się na nich nie huśtałem xD Jakoś opadły to jakoś się musi dać je nazad ustawić![]()
zastanawiam się jak to sprytnie makaroniarze wykombinowali, bo jak czytam szum jest tylko od lewej strony, a od prawej cisza. Co stało na przeszkodzie aby lewe tez tak zrobić
wczoraj doznałem innego doświadczenia 'twórczej" mysli włoskich konstruktorów tzn, zmieniałem filtr powietrza. Bóg ich doslownie opuscił, jesli w Stilo byla mał miejsca pod maska i sytuacja była w miarę zrozumiala, to tutaj niech ich zczyści