Ja mam w telefonie zdjecia i opis wszystkich bezpieczników i przekaźników![]()
Ja mam w telefonie zdjecia i opis wszystkich bezpieczników i przekaźników![]()
Jest Fiat Tipo SW Lounge 1.4 t-jet
Była 166 FL 2.4 JTD R5 10v Black Metallescente
Była 145 1.4 TS Edizione Sportiva
Panowie u mnie też problem z lampami przód:| tylko ze u mnie nie działają obydwie i to nie zawsze :| nieraz normalnie wystartują a nieraz wcale :| postojówki świeca, drogowe też tylko z mijania problem :| jak przejadę się dziurawą drogą to zapala się i świeca :| ręce opadają :| bezpieczniki sprawdzone wszystko ok ...
mam hidy ale wsadzałem tez normalne żarówki więc nie jest to wina przetwornic ani żarników... właśnie problem leży gdzieś w instalacji :| ale żeby obydwie lampy na raz nie świeciły ?
Na żarówkach tez mruga i to jednocześnie? Naciągania teoriaa może wszystkie Ci przygasaja?
Może winny jest ten zielony moduł pod kierownicą, bo on też odpowiada za światła z przodu.
Była ALFA ROMEO 166 2,4jtd
Jest ALFA ROMEO 166 3,0V6 FL http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...rafal0717.html
u mnie nic nie mruga tylko poprostu się nie zapalają światła mijania... wszystko pozostałe z przodu i z tyłu działa jak należy.
To przekaźnik świateł, ewentualnie pokrętło.
pokrętło zamienione z innej Alfy i nadal to samopowiedz mi też przekażnik co jest w błotniku czy są jeszcze jakies inne ?
Raczej ten o którym Rafał pisze.