Masz zdjecia turbiny? Ja tez mialem niby zmasakrowana a wirnik mial jednen malutenki uszczerbek, uwazaj z turbo techem...
www.5turbo.com
Nowe natchnienie Promot 76/84
Nowsze Dallara F393
159 1.9 280 F40 inside
159 ti 2.4 210
Fiat Barchetta 131
Fiat Coupe 2.0 20VT 220
Zmienna geo w tej turbinie jest sterowana elektronicznie? Tego nie wiedziałem.
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
Alfa Romeo 156 SW 1.9Jtd m-jet
HONDA CBR 1000RR REPSOL
Moja śliczna http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...jtd_m_jet.html
Człowiek jest wielki nie przez to, co ma, nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym dzieli się z innymi
Kasowanie błędów -Namysłów i okolice pisać PW
ja raz w życiu skusiłem się na regenerację turbiny - pierwszy i ostatni...
sprawdzona firma, super opinie - a skończyło się nerwami, stratą czasu i dużych pieniędzy. Dlatego ja nie wiem, może to tylko wyjątkowy pech bo jakoś te firmy żyją i mają się dobrze. Ale ewidentnie ktoś kręci - skoro auto jeździło a turbina sobie pogwizdywała (czyli normalka) to ktoś coś próbuje tutaj przykombinować
Sprawna turbina w 100% nie gwizdze wogole. Mam NOWE turbo i nawet nie gwizdnie.
W 16 letnim vw turbo po regeneracji też nie wydaje dzwieków
Kwestia dokladnosci.
Dokładnie , zgadzam się . Mam turbo po regeneracji ( około 2 msc temu ) i żadnego nawet najmniejszego świstu nie usłyszę .
Dodam tylko że robiłem w Turbo-tech , Jaworzno . Nie tak dawno mieli zawirowania z kadrą pracowniczą , co odbiło się na nie których zleceniach . Podam przykład Alfy GT która stała nie tak dawno w ASO w Krakowie i dwa czy trzy razy turbo wracało do Jaworzna...