Slavol pisałem nie o twoim poście ,tylko o mico. Nie rozumiem założenia takiego tematu.
Slavol pisałem nie o twoim poście ,tylko o mico. Nie rozumiem założenia takiego tematu.
SZUKASZ NOWYCH OPON? NAPISZ PRZYGOTUJE OFERTĘ.
DYSPONUJE DUŻĄ ILOŚCIĄ OPON NOWYCH JAK I UŻYWANYCH!!
Felgi nowe i używane! dystanse każdy rodzaj !
No wiesz.... ja potrafię sobie kupić używany samochód, ale kompletnie nie znam się na nieruchomościach. Kolega wymarzył sobie auto, nie zna się na nich, nie posiada alfy 9 lat (jak ja) Więc dlaczego nie poświęcić 5 min i nie odpisać? Gdzie ma szukać rad? Na forum handlarzy? W końcu to nie małe pieniądze.
I tak na przyszłość, jak mnie temat nie interesuje lub irytuje to się nie odzywam, po co siać zamęt, obrażać się i zniechęcać?
PEACE
Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...
Iamiceman
Jest tak jak pisales: jestem kretynem.
Mam nadzieje ze ci ulzylo i Twoj problem sam ze soba ulzyl (na 5minut). Prosze zabierz swoja negatywna energie gdzie indziej. Moze na 'forum handlarzy'.
Slavol
No widzisz....czasami tak jest ze sa idioci wsrod nas co maja innych z automatu za smieci i musza ziac ogniem bo 'ktos czegos nie wie'.
Przez takich ludzi niestety swiat jest jaki jest. Jeszcze raz dziekuje za poswiecenie Twojego czasu na bezinteresowna pomoc.
ALFA!!!
Pomógł Ci jak cholera. Temat do usunięcia.
Pomógł jak mógłtylko co Ciebie ugryzło? hmm.....
Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...
Nie rozumiem po co się spinasz Ice, kolega nie ma pojęcia o tym to zadał pytanie i tyle.
A skoro Tobie to nie pasuje, czy uważasz to za nie wykonalne wystarczyło to napisać kulturalnie... A nie wyzywasz Gościa, który Ci nic nie zrobił.
Forum chyba ma na celu wzajemne pomaganie, a nie docinki czy inne takie...
Pokój ✌
2013-2019 - 06' AR 159 1.9 JTDm 8v - Grigio Titanio
2019-2020 - 08' Fiat Nuova Bravo 1.9 JTDm 16v - Rosso Maranello
2020-2022 - 11' AR Giulietta Sportiva 2.0 JTDm powered by @sdero - Rosso 8C Competizione
2022- ... - 10' AR Giulietta Quadrifoglio Verde 1.75 TBI - Rosso 8C Competizione
Pokoj!
No nie potrzebnie się spinam ale jak mico nie masz pojęcia o autach to lepiej jedź obejrzeć je z kimś kto się trochę zna. Albo więcej jak trochę. Ze zdjęć wynika że auto było lekko uderzone. Pytanie czy tylko to miało uszkodzone co widać na zdjęciu czy może i druga stronę też. W PL nie ma aut bezwypadkowych. Nie ma co ukrywać. Jeśli jeździ dwa lata w pl sprawdź dobrze zawieszenie,jedź na stacje diag.i koniecznie weź wydruk. Sam jako laik nie masz raczej po co jechać bo każdy kit Ci wcisną. A więc sorry za darcie ryja ;-) mam dziś chujowy dzień.
haha
Jutro bedzie lepszy dzien Ice!
dzieki za porade i milego wieczoru
ps. masz racje - w PL nie ma bezwypadkowych aut
ps2. jade z kumplem, ktory sie zna lepiej ode mnie i napewno ja wezme na przeglad tech do stacji diag.
Oby twój dzień był jutro dla Ciebie szczęśliwym :-) udanego zakupu.