A może lepiej kupić coś około 8-9k i włożyć w niego 5-6 tysięcy - będę wiedział czym jeżdżę.
A może lepiej kupić coś około 8-9k i włożyć w niego 5-6 tysięcy - będę wiedział czym jeżdżę.
Generalnie jak ktoś ma to auto i w nie inwestuje to go nie sprzeda a już na pewno nie za 10 czy 12 tysięcy. Nie oczekuj, że kupisz auto ze sprawnym zawiasem, wymienionym rozrządem i bez większych czy mniejszych usterek. Jak ktoś wsadzi kupę kasy w naprawy tego wszystkiego to auta nie sprzeda a jak będzie miał zamiar sprzedać to dlatego, że zbliżają się inwestycje. Musisz szukać auta z dobrą blacharką, sprawną skrzynią i silnikiem i liczyć się z tym, że przez pierwszy rok dorzucisz 5-10tyś na doprowadzenie auta do dobrego stanu. Po zakupie musisz napewno zrobić rozrząd i prawdopodobnie zawieszenie przód/tył, do tego dolicz jakieś opony, tarcze, klocki, filtry oleje i już się robi pokaźna sumka.
Witam,
Niestety nie mogę dodać ogłoszenia w odpowiednim dziale, tj. Kupie auto.
Poszukuję Alfy 166 po lifcie lub końcówka przedlifta. Tylko i wyłącznie w automacie. Chętnie jtd ewentualnie busso lpg (3.0, 3.2). Do 17tys.
Jeżeli ktoś nosi się z zamiarem sprzedaży proszę o kontakt na priv.
Napisz do edhel to Ci doda ogłoszenie.
166 3,2 było tylko w manualu. Po lifcie automat był tylko z jtd i 3,0V6
Przemyślałem sprawę, busso może być manual. Nie starszy niż 12 lat. Jeżeli bez wkładu finansowego, może być bez lpg.
Jest trudniej niż myślałem, że będzie.
166 bez wkładu finansowego i to za 17 tyś, no no, masz wymagania.
Bez wkładu finansowego nie wiem czy takie istnieją niestetyZe 166 jest taki problem że już nie ma z czego za bardzo wybierać. A niestety masz duże wymagania tak jak pisze Viader.
Jest Peugeot 406 Coupe 2002r 3.0 V6
Była Alfa Romeo 166 2002r. 2.4 JTD
Była Vectra B 2000r 2.0 DTI
Była Vectra A 1993r 1.8 B+G
Raczej mi chodzi o nagły wkład rzędu kilku tysi. Nie musi być ideal, wiadomo że to nie jest auto z salonu i zawsze się coś znajdzie ale jeżeli mam dać 17tysiecy zaraz zrobić serwis na 5k to na to mnie nie stać. 17tysi to tyle ile chce zapłacić ale w przypadku auta na które warto wydać więcej wezme to pod uwagę. Przy busso, napisałem bez wkładu w przypadku gdy nie ma lpg.
Tutaj Viader wykazał się brakiem umiejętności prawidłowej interpretacji przeczytanego tekstu.
Ale tak jak pisał wczesniej przez pierwszy rok można do auta dołożyć kilka kola ale nie na wejściu. A samo lpg do busso wiadomo ile będzie kosztować.