Znajomy w firmie w Niemczech jezdzi czasami golfem rocznik 2009 przebieg 150000 wiec i ten tutaj myślę ze jest realny. Gdyby to był rocznik 2003 to co innego z takim przebiegiem ;-)
Znajomy w firmie w Niemczech jezdzi czasami golfem rocznik 2009 przebieg 150000 wiec i ten tutaj myślę ze jest realny. Gdyby to był rocznik 2003 to co innego z takim przebiegiem ;-)
Niedawno w domu pojawiła się kolejna alfa 159 8V z ori książką serwisową. Przez pierwsze 2 lata u Niemca robiła po 7kkm rocznie, póżniej po 4kkm. 4 lata i jest 180kkm.
To widział:
http://www.forum.alfaholicy.org/sprz...ta_opcja_.html
?
Możesz jeszcze poprosić sprzedawcę żeby ci podesłał zdjęcie wpisów z książki serwisowej i numer VIN. Odczytasz nazwę serwisu z pieczątek i poszukasz w necie. Możesz wysłać maila z zapytaniem wtedy do nich o ten samochód...(ja tak zrobiłem ze swoją AR i przysłali mi cały plik serwisowy ze wszystkich przeglądów z 8 lat)
A po VINie to chocby z autoDNA spróbować poszukać informacji.. Jak bym miał tyle kasy na 159 to bym tak na pewno posprawdzał, bo cena jest dość kusząca jak na to auto i wyposażenie
Dokladnie tak zrobilem kupujac moja AR. W Polsce nie bylo zadnych informacji na temat historii serwisowej pojazdu, wyslalem wiec maila do holenderskiego dealera jako ze moje autko pochodzi z Holandii i na drugi dzien mialem pelna historie serwisowa. A tak na marginesie to czy bazy danych dealerow AR nie powinny byc czasem wspolne?
kupilem tez raport z auto DNA - niestety nic sie nie dowiedzialem