Miałem podobnie skoki i piski czasem już po 2 tygodniach na Bosch, Valeo, MotGum. Teraz mam Championy od około 8 miesięcy. Najlepsze jakie miałem do tej pory. Oczywiście po tym czasie już sie kwalifikują do wymiany.
Miałem podobnie skoki i piski czasem już po 2 tygodniach na Bosch, Valeo, MotGum. Teraz mam Championy od około 8 miesięcy. Najlepsze jakie miałem do tej pory. Oczywiście po tym czasie już sie kwalifikują do wymiany.
Klasyka z piszczeniem i skakaniem :/ dlatego pytam co polecacie. Wiele osób chwalilo Oximo a mi po 2 tygodniach zaczęły piszczec
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Ja ma Negotti i dają radę, ostatnio deszczowo więc mam jak sprawdzić. Co do piszczenia albo pierdzenia to może nałóżcie sobie jakąś powłokę na szybę? U mnie problem nie występuje właśnie po tym zabiegu.
Bosch aerotwin całkiem dobrze się sprawują i z czystym sumieniem mogę je polecić (cena/jakość). Jednak jak już wyjeżdżą trochę kilometrów albo zima nadgryzie je ząbkiem czasu strasznie niekulturalnie (głośno i w podskokach) dają znać że chcą przejść na emeryturę (albo raczej na rentę)