Nie maja bo nie byly robione w aso. Jak poszedl zadatek to niech przyślą zdjęcia książki. A poza tym jak mówisz ze cena okazja to może warto te 2800 dolozyc?
Nie maja bo nie byly robione w aso. Jak poszedl zadatek to niech przyślą zdjęcia książki. A poza tym jak mówisz ze cena okazja to może warto te 2800 dolozyc?
Niezwykłość Alfy Romeo polega na tym... że czasem jeździ...
Nie wiem skąd cena w ASO w okolicy 5 tys? Ja w styczniu wymieniałem drugi raz moduł i wyszło ok 3,3. W tym przypadku chyba lepiej dopłacić te kilka stówek i mieć gwarancje na wymianę w serwisie
GIULIETTA 1.4 170 biała premium/sport - była
2 raz? Uuuu to kiepsko. A pierwszy wymieniales na ten po zmianach?
Niezwykłość Alfy Romeo polega na tym... że czasem jeździ...
3.5tys :moduł, 700 zł: robocizna, + uszczelki, olej itp razem ok 5 tys. Tak zawołali w Aso.
W gazecie Motor w artykule o używanych była opisana Giulietta. Tam znowu podano, że wymiana felernego modułu kosztuje w Aso od 2.5-2.8 tys.
Lepsza byłaby opcja z samodzielnym zakupem modułu na aukcji za 2.8 tys i jego montaż w warsztacie.
GIULIETTA 1.4 170 biała premium/sport - była
Ja sam wymieniałem, żadna to filozofia. Uszczelki (dwie) to cena ok 130zl. Olej 200 (przy czym nie musisz go wymieniać jak jest w miarę nowy). Filterek MA kilka zł. Wszystko max 3100pln. W miarę ogarnięty warsztat Ci to zrobi za pparę zł, to jest prosta wymiana części, max 2h.
Wysłane z mojego SM-N915FY przy użyciu Tapatalka