a co masz popsute w ksenonie?
jak nie masz kasy to rozważ co ja bym zrobił w takiej sytuacji :
1 sprzedał spryskiwacze - po 3 stówki za sztuke dostaniesz
2 kupił xenon najlepiej bez zapłonnika i przetwornicy żeby był tańszy o ile masz dobre swoje
3 zostawiłbym sobie same maskownice spryskiwaczy, przykleił do zderzaka i tyle
jakbyś sprzedał spryski za 6 stówek i kupił ksenon bez elektroniki np za 7 to finansowo tak bardzo nie poczujesz
a spryski jak coś to sobie kiedys odkupisz jak będzie lepiej z kasą
używane lampy drogie, czasami trafisz za 700 ale ciężko, zwykle więcej
pasuja xenon od anglika, trzeba tylko blaszkę przestawić w środku (ma pozycje L/R na europe i lewostronny)
a ceny niestety wynikają z cen nowych - w serwisie sztuka xenon bez rabatu ponad 6000zł...
Ostatnio edytowane przez opozycjonista ; 24-05-2016 o 19:00
...
No właśnie nawet nie mam spryskiwaczy kupiłem go na ksenonach zaslepki są na zderzaku i dziwie sie jak przeglad przejdzie
heh no to mój plan na nic :/
nigdy nikt mi nie sprawdzał sprysków na przeglądzie także o to się specjalnie nie martw
moze jakis uzywany na giełdzie w Poznaniu bys trafił, jakiś uchwyt złamany czy coś, cena niższa a uchwyt dorobisz
...
czyli nie moge teraz wsadzic zwykłych lamp ? bo komplet znalazlem za 500 zl to nie najgorzej a dobrego ksenona bym sprzedal za 700 to i tak bym byl na plusie a przynajmniej bym mial światła
jak przerobisz elektrykę to wsadzisz
...
ok dzieki wielkie za pomoc
jeszcze jedno pytanie mam jak przerobie tą kostkę i podłącze te lampy to w komputerze nie bede musiał cos zmieniać ? czy bedą jakieś błedy wyskakiwały ?
nie powinny bo mijania zwykłe biorą więcej prądu niż ksenonowe, błąd wyskakuje jak jest za mały pobór chyba tylko
...