Ja mam, oscyloskopem sprawdzasz sygnał.
Ja mam, oscyloskopem sprawdzasz sygnał.
KODOWANIE KLUCZY (Giulia Stelvio 159 inne)
Konwersje USA->EU
UPDATE MAP DO NAJNOWSZYCH 2023 (1,2,3 generacja), również z rynków USA
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline
opisz w jaki sposób
Jak znasz się na obsłudze oscyloskopu to sobie poradzisz. Jak nie to nie ma sensu żebym ci tłumaczył.
KODOWANIE KLUCZY (Giulia Stelvio 159 inne)
Konwersje USA->EU
UPDATE MAP DO NAJNOWSZYCH 2023 (1,2,3 generacja), również z rynków USA
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline
Wymiana rozrządu nie pomogła. Kolejny czujnik założony używany ze sprawniej i dalej to samo.
Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka
Nowe czujniki położenia wałka i wału auto 10 razy odpalilo teraz znowu problem. Błąd p0016 synchronizacja fazy/obrotów. I odpala raz na 5 razy. Wydaje mi się że coś z instalacja. Co myślicie?
Wkońcu naprawiona. Przyczyna przeskoczony rozrząd na klinie. Po przeskoczeniu znaki na kołach się zgrywały dopiero po ustawieniu z użyciem blokady auto zaczęło odpalać jak trzeba. Czyli mechanik który wymieniał rozrząd nie sprawdził rozrządu przy użyciu blokad a jedynie po znakach na kołach.
i oddaj samochód do mechanika, byle szybko byle jak aby kasa sie zgadzała
Alfa w garażu cieszy niczym da Vinci na ścianie salonu
Gratulacje że się udało.
Nie wiem tylko dlaczego jak goście robią rozrząd w 2.4 JTDm to nie chce im się sprawdzić tego klina!!! Przecież nawet wymiana tej zębatki jest zalecana i nie kosztuje nawet w ASO więcej niż 120zł a pewność i spokój! Czujnik był i stary zapewne i nowy i używany dobry i właściwie wskazywał problem. No może komuś się nie chciało bawić bo to ciasno tam jest i dlatego.
Ale super że ci się udało.
Czujki padły bo ewidentnie wywaliła błąd czujnika wałka. A teraz spokój na nowym