Mi to rybkapotwierdzam tylko obawy motogold`a ponieważ na forum nikt się nie chwalił że kupił te progi a przecież chętnych było dużo. Jakoś wtedy się nie oferowałeś
![]()
Mi to rybkapotwierdzam tylko obawy motogold`a ponieważ na forum nikt się nie chwalił że kupił te progi a przecież chętnych było dużo. Jakoś wtedy się nie oferowałeś
![]()
poprostu nie siedzę na forum 23h na dobę i nie przeglądam wszystkich tematówok miesiąca temu sprawdzałem koledze i były dostępne
na dzień dzisiejszy są zamówione czekamy na dostawę
jak tylko się pojawia dam znąć
![]()
Faktycznie, Sebaa ma rację, było sprawdzane.
Ostatnio edytowane przez robert_t18 ; 02-08-2016 o 10:40
Był: Fiat Siena 1.6 16v; Alfa 156 1.9 JTD; Alfa 156 2.4 JTD; Fiat Stilo 1.9 JTD 115KM Jest: Ford Mondeo mk4 2.0 TDCi i Alfa 166 3.0 v6 ( http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...ml#post1714704 )
Tak więć czekam na znak jeżeli sie pojawią :-)
To dobrze,że takowe są.Ostatnio właśnie ktoś wklejał fotki z remontu u spawacza takowych i mało ciekawie to wyglądało,po tym spawaniu.
Reperaturki sam widziałem kiedyś na alegro nawet linkowalem. Kto poszuka ten znajdzie moj post
wysłane z WC
[C
Tym bardziej,że do 2000 te progi leciały nagminnie.Też kiedyś szukałem do swojej z 99 i nie mogłem znaleźć,tylko używki z wycięcia były i też na początku swojej przygody z AR 166 o nie na forum pytałem.Więc stąd moje zdziwienie,że jednak są dostępne.
ale te progi to nie są w 100% pasujące do naszych 166 to wyglądało jak na prywatną manufakturę, brakowało otworów na spinki do listw nad progowych.
koledzy progi właśnie się pokazałyspieszyć się bo są tylko 2 lewe i 2 prawe
![]()
To jak ktoś kupi to niech wrzuci chociaż zdjęcia jak one w ogóle wyglądają i czy właśnie mają otwory na spinki.
Jest Peugeot 406 Coupe 2002r 3.0 V6
Była Alfa Romeo 166 2002r. 2.4 JTD
Była Vectra B 2000r 2.0 DTI
Była Vectra A 1993r 1.8 B+G