Postaram się zrobić zdjęcie swojej kostki ale tymczasem nie dam rady bo okropnie leje deszcz.
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Postaram się zrobić zdjęcie swojej kostki ale tymczasem nie dam rady bo okropnie leje deszcz.
Okej, a zobaczysz moj post wcześniej? Bo go edytowałem i napisałem to troszkę jaśniej![]()
To później wyślę Ci jeszcze opis z elearn tam też są oznaczone grubości niektórych przewodów
Ewentualnie pobierz elearn z mojego chomika http://chomikuj.pl/Koks84
Ostatnio edytowane przez Koks ; 21-08-2016 o 12:21
okej, byłoby super. Najwyżej wyciągne wszystkie piny w kostce i podepne moją wiązke do kostki i nie bedzie trzeba nic łączyć a wg. elarnu powpinam kolory w piny.
Kolego i jak z tymi kolorkami, poratujesz cos z tym schematem?
Proszę zdjęcie mojego złącza:
a powiesz mi. czarno*czerwony kabelek ten grubszy do jakiego pinu wchodzi CI ?
- - - Updated - - -
ps. dzieki jutro bede myslec!
- - - Updated - - -
Ps2. Ale nie wiem czy mnie to ratuje, bo masz kolory w kostce takie jak w tej mojej kupionej, ale moja wiązka ma troche inne kolory. Wiec nic mi to nie daje w sumie
- - - Updated - - -
Twoja kostka jest taka sama, którą kupiłem ja z poucinanymi kabelkami. Wiec ona jest podlaczona, ale z bagażnika wychodzi mi wiązka o innych kolorach (dokładnie 2 kabelki jedynie są inne) wiec to mi niestety nie pomoże, bo ja nie wiem co z tymi dwoma innymi zrobić, gdzie je wepchać. Chyba jedynie pozostaje je polaczyc ze soba jak nie zadziala to na odwrót i chyba tylko tyle..
Ostatnio edytowane przez matyzz ; 22-08-2016 o 19:51
a mozesz mi wysłać na maila poniewaz forum rozjeżdża jakość? Z góry dzięki za całe zaangażowanie w problemafrostudiopl@gmail.com