te z innych fabryk bywały wadliwe.
te z innych fabryk bywały wadliwe.
Niezwykłość Alfy Romeo polega na tym... że czasem jeździ...
Kolego, fińskich Nokianów praktycznie nie ma, produkcja w ich bazowej fabryce jest szczątkowa. I nie ma żadnej, ale to ŻADNEJ różnicy między rosją a finlandią, to co się spotyka w internecie to mit. Zajmuję się rozpatrywaniem reklamacji więc mam info z pierwszej ręki.
Jeżeli chodzi o opony zimowe to wybór jest ogromny, Nokiany są fajnym wyborem na większe śniegi, jak częściej jeździsz po mieście to np. Dunlop lub Continental. Co alfy chyba jednak Pirelli, ładnie razem wyglądają![]()
@paweltbu nie widzę żeby na aukcji był podany kraj produkcji finlandia
Z jednej strony możesz mieć rację, z drugiej jeśli piszesz że pirelli - bo ładnie wyglądają to Twoje kompetencje stawiam pod bardzo dużym znakiem zapytaniatym bardziej że sottozero ma opory toczenia na poziomie kormoranów
![]()
- - - Updated - - -
Wrzuciłem dla orientacji cenowej, nie zagłębiałem się w temat. Zawsze można napisać i zapytać.
Ja bym na Twoim miejscu rozważył te::
http://allegro.pl/4x-zimowe-debica-f...283634079.html
Ostatnio edytowane przez paweltbu ; 26-10-2016 o 14:01
Niezwykłość Alfy Romeo polega na tym... że czasem jeździ...
Tego kwiatu jest pół światu... Unikałbym jedynie no name'ów i marki Fulda (wiele osób miało problemy z wyważeniem nowych prosto ze sklepu).
ja mam WR D4 made in russia i myslalem ze bedzie jakas lipa i beda glosne, ale zadnych minusow nie ma a na 4x4 trzymaja jak glupie
Sava Eskimo , po co przepłacać
Może trafiłeś na wadliwe - czasem się zdarzają we wszystkich markach.Unikałbym jedynie no name'ów i marki Fulda (wiele osób miało problemy z wyważeniem nowych prosto ze sklepu)
W Bravie I miałem zimowe Fulda Montero 2 i letnie, w Bravo II używałem zimowych opon Fulda Montero 3, latem Bridgestony ER300. Teraz 2 szt. Fulda Ecocontrol (jeszcze z Bravo II) bo przechodzę z Bridgestonów T001 (szybko się ścierają) i mogę stwierdzić że dobra jakość za niewygórowaną cenę, tj. na mokrym spisuje się b.dobrze i na suchym też, dobrze trzymają na zakrętach nawet mokrych, a przy tym nie ścierają się szybko (a robię ok. 25 tys. na rok) więc opony muszą się spisywać.
Nie mniej jednak każdy kupuje co mu pasi.![]()
Zawsze nowe