O tu to sie chyba da wypiac tak mi sie kojazy bo ściągnąłem kierownice jak wymienialem manetki i tak mi sie cos kojarzy
Wysłane z mojego G620S-L01 przy użyciu Tapatalka
O tu to sie chyba da wypiac tak mi sie kojazy bo ściągnąłem kierownice jak wymienialem manetki i tak mi sie cos kojarzy
Dokładnie tak, mój urwany kabelek wchodzi w obudowę taśmy, a ta obudowa od góry pod osłoną stacyjki ma kostkę i tam się ją wypina. Z przełożeniem nie będzie problemu, boję się o ustawienie taśmy, aby jej nie zerwać.
- - - Updated - - -
a w tym miejscu co wskazałeś to nie mam pojęcia czy się wypnie
No ok ja już tego nie pamiętam a taśmę ustawiłem na czuja bo chyba bylo tak ze kierownica obraca sie jeden obrot mniej niz tasma tasma od sirodka do oporu kręciła sie 2 i pól a kierownica chyba tylko poltora obrotu ustawilem na sirodku i dopiero poskladalem to do kupy uważaj na koszyk w środku żeby go nie połamać bo kierunki nie beda ci same wyskakiwac...
Ostatnio edytowane przez Didi1102 ; 17-12-2016 o 15:16
ok przełożyłem, błąd skasowałem i już się nie pojawia.
Teraz pozostał mi błąd 01-Control unit fault czyli jakby błąd centralki airbag. Kupiłem taką samą na szrocie i przełożyłem, ale błąd nadal nie znika, może być gdzieś jakis bezpiecznik od poduszek???
Ten blond oznacza blond wewnetrzny centralki innymi slowy umarła. ja kupilem u siebie sprawna za 20 zl
Wymienilem wykasowalem blendy i jest ok mozna oddac do programowania ale to 200 + przesylki gra nie warta swieczki
Ostatnio edytowane przez Didi1102 ; 17-12-2016 o 18:16
ok czyli poprostu kupiłem padniętą![]()
Na to wygląda ja wziolem kompa i kabel ze soba i na zlomie odrazu sprawdzalem
Ma ktos koledzy z Was sprawną centralkę airbag nr 60669250 ???
ewentualnie eper podaje zamiennie 60675876.
Ostatnio edytowane przez mk998 ; 18-12-2016 o 22:52 Powód: blad numeru centralki
U mnie na szrocie byly ale nie jestem w stanie sprawdzić bo mam inna wtyczkę a wyciągnąłem ich z 6 różnych zanim znalazłem swoją tz radostowice pod pszczyna tam smigam po czesci tego typu
Ostatnio edytowane przez Didi1102 ; 18-12-2016 o 20:50
Jesteś pewien ze ten drugi ci będzie pasował? Bo jak szukalem 60669250, 60675876 i tylko te dwa mi pasowały 876 mi akurat zdechł a zamiennie znalazlem tylko 250 i narazie ten u mnie działa