Dokładnie tak to wyglada:
[SPOILER]
[/SPOILER]
Dla mnie aż tak źle to nie wygląda żeby zmieniać ale jak się któraś z pozycyjnychprzepali to pewnie wymienię na bielsze.
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
faktycznie, nie ma tragedii![]()
Philips white vision mają często żarówki w5w w zestawie gratis![]()
Ewentualnie można dokupić Philips White Vision w5w. Koszt około 15 zł, a efekt w połączeniu z H7 dającymi białe światło jest więcej niż zadowalający. Polecam![]()
A co myślicie o żarówkach Philips H7 55W VISION PLUS +60 ŚWIATŁA lub OSRAM SILVERSTAR 2.0 +60% H7 12V 55W? Nie chcę tych +100 czy 150%, gdyż jak czytam - szybko padają. Zależy mi głównie na dobrej widoczności w nocy, podczas deszczu, trwałej żarówce i nie wydaniu 50 zł i więcej. MAm Philips +30% i jestem zadowolony choć już widać, że po trzech latach ciut słabiej świecą (nie widać zmian na odbłyśniku).
Osobiście używam Osram CoolBlue i są wg mnie bez zarzutu. Z postojówkami faktycznie jest problem i zmieniłem je z powodu barwy na też LED Osram (barwa światła chyba 4200K, o ile dobrze pamiętam). Wyglądało super ale wywalało błąd spalonej żarówki. To wkurzało mnie jeszcze bardziej więc wróciłem do standardów![]()
Jako że żarówka zdechła mi rano przed pracą, plus spotkało mnie ,,dmuchanie" Pan Policjant powiedział że mam jak najszybciej wymienić żarówkeNa szybko kupiłem w Norauto jakieś z niebieskim światłem ,,podobno" a świecą na biało i dosyć mocno. Także na razie z głowy. Ale dzięki wszystkim za odpowiedzi następnym razem zaopatrze sie wcześniej w porządne żarówki
![]()
Jest jakaś tańsza alternatywa dla philips white vision ? Chodzi o jak najbardziej białe światło