Cena tego radia z panelem jednak 2x wyzsza niz unidenaTo wole wlasne rozwiazanie miedzy fotelami
Tym bardziej ze pod fotelem to raczej za duzo miejsca nie ma
Cena tego radia z panelem jednak 2x wyzsza niz unidenaTo wole wlasne rozwiazanie miedzy fotelami
Tym bardziej ze pod fotelem to raczej za duzo miejsca nie ma
Fred pomysł nie jest zły do tego jeszcze "wystrugac" ładna pokrywke badz obudowe dodatkowa jak na radio i calkiem ciekawie mogloby wygladac
PS. nie wiem dlaczego ale poprzednim razem nei chcialo sie zdjecie wyswietlic a przynajmiej mi
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
jest: 156 2.4 JTD 04r...
była: Gtv 2.0 Twin Spark Verde Tropico 96r...
Może troszeczkę odkopię temat ale co jakiś czas ktoś mnie pyta gdzie zamontować CB w Gtv, w moim wypadku wygląda to tak
![]()
![]()
![]()
Zasilanie podciągałem do kabli zasilających radio, bezpiecznik osobny oczywiście jak najbliżej połączenia. Kable idą tunelem a w razie problemów z bezpiecznikiem odkręcam od strony kierowcy panel "podłogowy" (duży dawał jakiegoś plastiku czy innego tworzywa obciągnięty materiałem i przykręcony na 2 śrubki/wkręty). Kabel antenowy idzie pod siedzeniami z tyłu, oparciem za moimi siedzeniem kierowcy i dalej do bagażnika. Antenę os CB mam na klapie na środku jak widać na poniższym zdjęciu.
Lepszej fotki w tej chwili nie mam
EDIT: zapomniałem dodać...
Radio jest przykręcone na śrubkę do tej plastikowej miseczki, a dokładniej:
- przewieciłem otwór w tylnej części na środku
- wykombinowałem tulejkę z rurki miedzianej przemalowanej na czarno
- od góry przykręcone do uchwytu który na ogól jest dodawany w zestawie kupując radio
Właściwie to tyle![]()
Ostatnio edytowane przez aniol_jojo ; 25-07-2011 o 19:07
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
Spoko ale zasilanie mogłeś puścić pod wykładziną bo wygląda to delikatnie mówiąc słabo...
Mogłem ale mi to nie przeszkadza
aniol_jojo
Mam tak samo jak ty
Jutro wrzuce fotki mojej instalacji![]()