Jesteś pewny? Serio pytam.
CF3 vs CF4 ma inne rozrządy właśnie o jeden ząbek.
a w obrębie CF4 wydaje mi się że wszystkie są takie same.
55183528
Jesteś pewny? Serio pytam.
CF3 vs CF4 ma inne rozrządy właśnie o jeden ząbek.
a w obrębie CF4 wydaje mi się że wszystkie są takie same.
55183528
KODOWANIE KLUCZY (Giulia Stelvio 159 inne)
Konwersje USA->EU
UPDATE MAP DO NAJNOWSZYCH 2023 (1,2,3 generacja), również z rynków USA
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline
cinek_ mówił, mi że jak będę chciał podnosić ciśnienie na railu ( 1400 na 1600 lub więcej ) i bawić sięw kolejne mody to koniecznie mocny rozrząd z DC więc powołuję się na jego słowa.
Ostatnio edytowane przez omen ; 24-02-2017 o 20:00
Czyli chodziło o zmianę cf3 (1400barów, 198 zębów?) na cf4 (1600barów, 199 zębów?).
CF4 150KM ma ten sam rozrząd co 170KM
edit. Oczywiście między producentami pasków są rozrządu mocniejsze i słabsze. I to w obu wersjach.
Ostatnio edytowane przez maly_777 ; 24-02-2017 o 20:14
KODOWANIE KLUCZY (Giulia Stelvio 159 inne)
Konwersje USA->EU
UPDATE MAP DO NAJNOWSZYCH 2023 (1,2,3 generacja), również z rynków USA
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline
Dziękuję za podpowiedzi chłopaki , chyba powstrzymam się od wymiany silnika i narazie spróbuję zachipować auto na około 180 km , później pomyślę o wymianie intercoolera i przeróbce dolotu. Rozumiem że jeśli np. teraz zachipował bym auto na powiedzimy 180 km a potem zmienił intercooler frontowy na większy + przerobił dolot to później znowu musiał bym jechać do tunera żeby spróbował wgrać chipa na 200 KM ? , czy może po wymianie tych dwóch rzeczy auto automatycznie zyskało by trochę mocy ?
Zrob FMiC i potem dopiero probuj wystroic.. bezsensu stroic to co masz skoro temp w dolocie i tak beda za wysokie.. a na poprawke tez bedziesz musial chajs wylozyc.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Czy moglibyście polecić jakiegoś dobrego Tunera do Alfy GT z okolic Warszawy ?
Do 200km na seryjnej turbinie długo Ci to nie pojeździ. Zrób 180KM samym programem i tyle.
Jak Twoim autem kobieta jeździ teraz to okpojeeeezdzi pojezdzi
![]()