Czyli moje chyba nie sa orginalne
jestes w stanie sprawdzić ile idzie przewodow do przycisku?
Czyli moje chyba nie sa orginalne
jestes w stanie sprawdzić ile idzie przewodow do przycisku?
zaraz porobię zdjęcia i wstawię jak jest u mnie, dzięki za pomoc.
U mnie wygląda to tak:
Pod fotelem dwie wtyczki koloru białego wychodzące z mat (z tym nie ma problemu bo łatwo je połączyć z wiązką z kolejnego zdjęcia, dlatego że są tam dwie identyczne wtyczki).
a wiązka wygląda tak (dwie białe wtyczki łączone są z dwiema białymi wtyczkami pod fotelem) i pozostają cztery przewody ( dwa przewody to plus i minus) i dwa wolne ( i tu pytanie - chyba od guzika).
i to wszystko co mam. Chyba wezmę akumulator i podłącze + i -, a potem siądę na fotel i będę zwierał te dwa pozostałe kable, jeśli fotel będzie grzał to wszystko działa i mogę ładnie pospinać instalację i umiejscowić w fajnym miejscu przycisk. Tą metodą nie uszkodzę nic w instalacji auta i żadnych bezpieczników.
Co myślicie?
Mi tylko jeden kabel do grzania pupy wychodzi z podłogi
No może też tak być że ja nie mam ori grzanej pupy... eh... moje szczęście że sam siedzenia wyciągnąłem z dawcy.
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Też mi wychodzi jeden kabel z podłogi, te dwa pod fotelem (białe wtyczki) wychodzą z siedzenia, jedna z grzania pleców druga z grzania tyłka.
Przydałoby się mieć schematy elektryczne z oznaczeniem przewodów.
Przekladałeś skórę tylko? Nie całe fotele?
przekładałem całe fotele, wiązka już była (chociaż może ktoś wcześniej dołożył maty uniwersalne, bo podobne znalazłem na allegro).