Ostatnio edytowane przez Trevor ; 10-04-2018 o 12:02
Wiecie może dlaczego wszędzie pchają pakiet convenience? Cokolwiek chcesz dodac do wyposażenia w konfiguratorze wyskakuje to cholerstwo, w Ti widze, ze tez bedzie. Bezkluczykowy dostęp to obok nawigacji cos czego nie moze być w moim samochodzie
[MENTION=54383]kutulu[/MENTION] możesz wyłączyć w opcjach Passive Entry, jeśli boisz się walizki. A dlaczego wszędzie pchają, widocznie jest jakaś zależność w elektronice albo elektryce, jakaś inna centralka czy coś. Tak samo jak bierzesz audio H&K to chyba musisz dodać ten pakiet.
Giulia Veloce Misano Blue 2.0 TB
159 Sportwagon Q-Tronic '06 Nero Oceano była
Mnie przekonuje też rozmowa z ubezpieczycielem - dla nich keyless entry jest akceptowalne, więc dlaczego dla nas miałoby nie być? To oni wywalają kasę za kradzież.
No i jest wygodne. Ja się w kilka dni przyzwyczaiłem. A niedługo będzie też otwieranie bagażnika nogą, to będzie jeszcze lepiej (nie dla mnie oczywiście, bo wątpię w retrofit).
skad info o otwieraniu bagaznika noga?
Z Motor Show![]()
Własne: 147->146->156->159->159->Giulietta->Giulia Super->Giulia Veloce
Jaram się, że jeździłem147 GTA, 156 GTA, Brera Ti, 159 SW Ti, Mito Veloce, Giulietta Veloce, 4C
Jaram się, że siedziałem: Prototyp 8C
Jeszcze w temacie zdalnego odpalania z kluczyka, z tego co widzę w ePER to wersje na rynek północnoamerykański ze zdalnym odpalaniem mają np. dodatkową antenę, więc nie wystarczy włączenie w sofcie i uzupełnienie brakującego przycisku na pilocie (52059122).