Tak udało, wymiana body pomogła z przednimi i tylnymi wycieraczkami. Oczywiście wcześniej wiązki i silniki sprawdzone.
Tak udało, wymiana body pomogła z przednimi i tylnymi wycieraczkami. Oczywiście wcześniej wiązki i silniki sprawdzone.
ma ktoś namiar na fachowca co ogarnie temat wymiany? ok. Warszawy, ewentualnie podlasie.. I jakie to mogą być koszty?
Sam możesz wyciągnąć i wymienić na sprawny o tym samym numerze. Musisz znaleźć firmę która przekopiuje dane z uszkodzonego na sprawne body. Pewnie są jacyś fachowcy co robią to w Warszawie, ja polecam firmę Kocar z Tych. Temat znają i możliwa wysyłka. Przesyłasz im stare body a oni odsyłają swoje sprawne z danymi z zepsutego body. U mnie już 2 lata spokój bo tym zabiegu.
Wymieniłem silniczek tylnej wycieraczki i sprawdzone kable kilkukrotnie i nic nie pomagało i znalazłem człowieka na allegro, który mi naprawił BCMa i wszystko działa. Polecam
allegrolokalnie.pl/oferta/naprawa-bcm-alfa-romeo-niesprawna-wycieraczka
Dopadł mnie podobny problem, wycieraczki przednie totalnie oszalały. Na zagranicznych forach jest kilka wątków na ten temat i zawsze kończą się ostatecznie naprawą BCM (niekoniecznie wymianą). Czy do wypięcia BCM na wyłączonym zapłonie konieczne jest odłączenie akumulatora?
Mi tutaj naprawili BCMa w dobrej cenie i nareszcie zaczęło działać tak jak powinno
allegrolokalnie.pl/oferta/naprawa-bcm-alfa-romeo-niesprawna-wycieraczka-hpa
mi naprawiał Pan w warszawie poczekałem 3 h i naprawione wycieraczki przód i tył jak coś polecam www.telwis.pl
Telwis Zbigniew Kaczmarczyk
ul. E. Dembowskiego 17/48(55) 02-784 Warszawa
lub paczkomat WAW151A przy ul Dembowskiego 10
email: elektronika@telwis.pl
tel. 534 537 492
300 zł