A Giulietta to juz chyba nie ma swojej aplikacji bo w tej nowej juz tylko mozna wybrac Giulie i Stelvio. U connect juz nie jest obslugiwane jest jakas apka ktira ma podobna funkcjonalnosc dla Giulietty ?
A Giulietta to juz chyba nie ma swojej aplikacji bo w tej nowej juz tylko mozna wybrac Giulie i Stelvio. U connect juz nie jest obslugiwane jest jakas apka ktira ma podobna funkcjonalnosc dla Giulietty ?
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Witajcie.
Ktoś mi doradzi?
Odkupiłem Giulię 2020 rok, jest na gwarancji jeszcze i poprzedni właściciele mówi mi żeby pobrał apke i się zalogował, wtedy on usunie ze swojej samochód, bo ma jeszcze dwie Alfy i cały czas widzi gdzie moja stoi, zrobiłem to, ale chyba potrzebuje jakiś kod żeby mieć dostęp do tego auta?
Sprawa załatwiona w ciągu 10 min.
Choć najpierw kilka telefonów musiałem wykonać, aż dowiedziałem się że tylko dealer który sprzedał auto może to zmienić.
Zadzwoniłem, wysłałem nowy dowód rejestracyjny, umowenkopanno za 10 min auto było przypisane do mojej aplikacji.