Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Temat: zalamany- prosze o pomoc, porade

1etnies1
    Gość

Domyślnie

ja wiem ze mozna zrobic blache i to bardzo dobrze ale przeraza mnie ten spaw, ze bylo cos kombinowane- nie daj boze jakis dzwon i co wtedy

Użytkownik Romeo Avatar kt0sfajny
    Mieszka w
    Luxembourg | Rzeszów
    Auto
    Byla Alfa Romeo 156 TS

Domyślnie

jezeli bedziesz mial profesjonalnie zrobione i tylko jakis maly kawalek to raczej nie powinno to wplynac na zachowanie auta przy wypadku
    gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P

obserwator737
    Gość

Domyślnie

i nic wtedy - dobrze naprawiona podłoga będzie mocniejsza i bezpieczniejsza niż z auta na przekładkę - niekoniecznie mały kawałeczek - wymienia się całe panele podłogowe i nic w tym złego

1etnies1
    Gość

Domyślnie

a da sie takie panele kupic nowe czy tylko wycinka z innej

obserwator737
    Gość

Domyślnie

no to tak : rysunek pierwszy - tu panel podłogi przód w programie błędnie nazwano jako "przegrodę" ale nie sugeruj się tym - to podłoga ,
    masz nr katalogowy części i cenę (niestety cena zapewne nie jest aktualna) , na rysunku drugim - panel podłogi tył

podkreślone numery katalogowe spisz sobie (albo lepiej wydrukuj oba rysunki) i udaj się z tym do pierwszego lepszego ASO Alfy lub Fiata i niech sprawdzą dostępność i ceny

jak będziesz miał ceny z ASO to daj mi znać , sprawdzę czy da się to załatwić taniej na tzw zamówienie planowe

pokaż też jakiemuś kumatemu blacharzowi , jak zobaczy rysunki to się wypowie ile chce kasy za robociznę i porządne zabezpieczenie antykorozyjne

a jak chcesz sobie pogrzebać w programie o częściach do AR to odpal ten link (koniecznie w Internet Explorer) :

http://www.spangerum.com:7080/navi?KEY=STARTUP

...a tu link do blach nadwozia :

http://www.spangerum.com:7080/navi?C...D=1&GUI_LANG=6

z tego co widać w EPERze to podłoga fabrycznie składa się z 2 elementów w części pasażerskiej !! może spaw o którym mówisz to spaw fabryczny ??
    niech to obejrzy blacharz i oceni czy to rzeźba czy fabryka , niech oceni czy trzeba wymieniać całe panele z powodu rdzy czy wystarczy naprawić te które są
    Ostatnio edytowane przez obserwator737 ; 18-11-2009 o 20:55