ja wiem ze mozna zrobic blache i to bardzo dobrze ale przeraza mnie ten spaw, ze bylo cos kombinowane- nie daj boze jakis dzwon i co wtedy
ja wiem ze mozna zrobic blache i to bardzo dobrze ale przeraza mnie ten spaw, ze bylo cos kombinowane- nie daj boze jakis dzwon i co wtedy
jezeli bedziesz mial profesjonalnie zrobione i tylko jakis maly kawalek to raczej nie powinno to wplynac na zachowanie auta przy wypadku
gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P
i nic wtedy - dobrze naprawiona podłoga będzie mocniejsza i bezpieczniejsza niż z auta na przekładkę - niekoniecznie mały kawałeczek - wymienia się całe panele podłogowe i nic w tym złego
a da sie takie panele kupic nowe czy tylko wycinka z innej
no to tak : rysunek pierwszy - tu panel podłogi przód w programie błędnie nazwano jako "przegrodę" ale nie sugeruj się tym - to podłoga ,
masz nr katalogowy części i cenę (niestety cena zapewne nie jest aktualna) , na rysunku drugim - panel podłogi tył
podkreślone numery katalogowe spisz sobie (albo lepiej wydrukuj oba rysunki) i udaj się z tym do pierwszego lepszego ASO Alfy lub Fiata i niech sprawdzą dostępność i ceny
jak będziesz miał ceny z ASO to daj mi znać , sprawdzę czy da się to załatwić taniej na tzw zamówienie planowe
pokaż też jakiemuś kumatemu blacharzowi , jak zobaczy rysunki to się wypowie ile chce kasy za robociznę i porządne zabezpieczenie antykorozyjne
a jak chcesz sobie pogrzebać w programie o częściach do AR to odpal ten link (koniecznie w Internet Explorer) :
http://www.spangerum.com:7080/navi?KEY=STARTUP
...a tu link do blach nadwozia :
http://www.spangerum.com:7080/navi?C...D=1&GUI_LANG=6
z tego co widać w EPERze to podłoga fabrycznie składa się z 2 elementów w części pasażerskiej !! może spaw o którym mówisz to spaw fabryczny ??
niech to obejrzy blacharz i oceni czy to rzeźba czy fabryka , niech oceni czy trzeba wymieniać całe panele z powodu rdzy czy wystarczy naprawić te które są
Ostatnio edytowane przez obserwator737 ; 18-11-2009 o 20:55