Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 37

Temat: Co robicie jak kończy Wam się cierpliwość??

Madnes7
    Gość

Domyślnie

bo to wszystko jak z piekną kobieta - juz nie masz siły myslisz sobie mam ja w du.ie, niech sie wali, no ale przychodzi co do czego spotykacie sie i całą złość diabli biorą, a złoscisz sie na samego siebie ze nie umiesz sie złościć na nią... ;// to sie chyba miłość nazywa :mrgreen:

ViP Romeo Avatar Lesio
    Mieszka w
    Radom
    Auto
    Subaru Forester XT, Mini Countryman CS

Domyślnie

A ja sobie lubie w niej posiedziec czasami tak bez powodu, odpalic ja na moment albo patrzyc na nia przez pol godziny z okna juz nawet mojej dziewczynie to nie przeszkadza sama patrzy ze mna, a jak mnie Alfa wku..ia to jej nawzucam nie wstawie do garazu albo zostawiam ja w niewidocznym miejscu, ale potem przechodzi i znow jestesmy razem jak stare dobre malzenstwo.

Użytkownik Maniak resoraków
    Mieszka w
    Pabianice

Domyślnie

Cytat Napisał Uszatek
    Kup se passata Sysio 166, kup :twisted:

Nie palą sie kontrolki, amorki są wieczne, ten design i w ogóle malina....

.
    Ja tam mialem 2 szt Vw garbusa przerobilem na buggy i sprzedalem a sharana sprzedalem za grosze zeby go nie spalic. :twisted:

Uszatek
    Gość

Domyślnie

To Audi też ma "to coś.....

A pewnie że ma. Ale wiedzą o tym także amatorzy nie swojej własnosci

A kto ukradnie AR 166???? Chyba Steve Wonder 8)

Naprawiaj autko i nie bluznij....A moze czas poszukać normalnego mechanika??? Lepiej zapobiegać jak leczyć.

Sysio166
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Uszatek
    Naprawiaj autko i nie bluznij....A moze czas poszukać normalnego mechanika??? Lepiej zapobiegać jak leczyć.
    Kolego, mechanika mam baaardzo normalnego (wreszcie), ale jemu trzeba płacić, części też za darmo nie dostanę, a auta nie kupujemy po to, żeby stało pod blokiem unieruchomione i żeby na nie patrzyć-właśnie o to mi chodzi. Cudowne są te nasze Alfy, ale potrafią zrujnować nie jedną kieszeń :roll:

Uszatek
    Gość

Domyślnie

Sysio166, zaczynasz uprawiac demagogię :|?:

Przeca amotyzatory padają nawet w Audi i Meśku. To samo tyczy się innych awarii. Nie twiedzę, że Alfy to wzór niezawodnosci, ale wiem też, że mając regularną opiekę mechanika ( dobrego) sporadycznie wycinają numery. To sie tyczy większości aut, nie tylko włoskich. Mnie też ogarniało zwątpienie kiedy komputer w Bravo wariował, i przez 3 dni nikt nie potrafił dość z autem do ładu. W ASO mi powiedzieli: ten typ tak ma. Nieprawda - mechanik naprawił mi autko w przciągu 3 h, on gapił sie w tester a ja szarpałem kablami......i nagle voila :!: mamy cie ty sk........u. Nikt na to nie wpadł wczesniej..Za usługe zawołał tylko 80 zeta, bo zabawa była przednia.
    Napraw Bellę i dalej będziesz śmigał.

Pozdrawiam
    Marcin

Sysio166
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Uszatek
    Napraw Bellę i dalej będziesz śmigał
    Jest taki plan..póki co :wink:

Nie zrozumieliśmy się widocznie do końca. Ja nie twierdzę, że tylko Alfy tak mają, może poprostu jakiś zaniedbany model trafiłem..i już :wink: Ktoś wcześniej nie kochał jej jak ja ;// Pzdr.

PS. Słowo "demagogia" średnio do tego pasuje :wink:

areks
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Sysio166
    Ja nie twierdzę, że tylko Alfy tak mają, może poprostu jakiś zaniedbany model trafiłem..i już :wink: Ktoś wcześniej nie kochał jej jak ja ;// Pzdr.
    Hey Sysio166
    Szczerze to wyjales mi to z ust,bo wlasnie mialem Ci napisac ze trafiles na jakis niefartowny egzemplarz bo widzisz co z tego ze masz diesla,niby oszczedne jak wiecej wkladasz w czesci i mechanikom do kabzy niz ja leje mojej 3,0V6 w gardziel :mrgreen: :mrgreen:
    Ponadto moja 166 jak juz wiesz robi ostatnio za vana i jakos jej dobrze idzie
    Nastepna niech bedzie dopieszczona V6 a zobaczysz ze bedzie GITes :wink: :wink:
    Ja swoja kupilem od Wlocha, mechanika i takiej tez Ci zycze :roll: :roll:
    Poki co porob ja, smigaj, ciesz sie zyciem a jak trafisz kupca, zglos sie a cos znajdziemy z UE, prawie nowencje nie smigana DD DD

Użytkownik Maniak resoraków
    Mieszka w
    Stalowa Wola
    Auto
    Giulia MY22 Estrema było 156 2x147 166Busso 159...

Domyślnie

powiem tak ja tez mam zawsze lipe bo juz 2 raz alfa puknieta stoi w warsztacie no jak jak nie patrzec 2 tyg z głowy ale poza tym jestem happy 240tys przebiegu i nic mi sie nie psuje ani zawieszenie ani silnik dla mnie te tematy są zupełnie obce tylko szkoda ze nie wszyscy mogą powiedziec o Alfie "bezawryjna" pozdro dla wszystkich
    alfa romeo jest 159 & 147 była 166 3.0.v6 super!!156jtdx2 147jtd8v

AR_33
    Gość

Domyślnie

Sysio166, wyluzuj, czasm tak bywa
    Pamiętam jak w zeszłym roku zrobiłem podłogę w belli , a ona odwdzięczyła mi się panewką na wale (remont silnika) myślałem, że szlak jasny mnie trafi :mrgreen:
    Silnik zrobiłem myślę sobie będę śmigał aż miło a tu dupa amory trzeba było wymienić bo waliły jak głupie :shock: . Nie dość że do mojego modelu ciężko amory dostać to jeszcze kosmiczne ceny, ale jakoś dałęm rade. Wymieniłem amory na przodzie i tyle to mi z tyłu sprężyna pękła i znowu warsztat
    Ale teraz jak wsiadam do niuni to banan z twarzy mi nie znika, porobiłem wszystko co było trzeba i teraz jest cacy. Jak sobie przypomnę te wszystkie nerwy to się teraz tylko śmieję, a jak przekraczam 4 tyś. obrotów to wiem że warto było przebrnąć przez te trudne chwile :wink:
    Głowa do góry i nie martw się, nasze belle są warte każdej naprawy.
    Alfami jeżdzą ludzie z sercem, a nie z kalkulatorem