Gdzieś czytałem temat ze ktoś zmieniał kierownicę i sama w sobie pasuje tylko właśnie poducha żeby pasowała to te wszystkie taśmy też z fl ale teraz nie mogę znaleść tego tematu bo sam chciałem się dopytać konkretnie bo też bym założył ta po fl
Gdzieś czytałem temat ze ktoś zmieniał kierownicę i sama w sobie pasuje tylko właśnie poducha żeby pasowała to te wszystkie taśmy też z fl ale teraz nie mogę znaleść tego tematu bo sam chciałem się dopytać konkretnie bo też bym założył ta po fl
Widziałem już kilka takich przeszczepów i jak dla mnie takie lepienie wygląda słabo, do przed lifta kierownica FL pasuje jak ku.... majtki- jak mawia jeden pan za którym nieprzepadam
Nie widzi mi się wymiana sensorow więc odpuszczę sobie wymianę kierownicy moja jest idealna więc nie ma co szaleć ale tuby okrągłe nawiewu to wymienię na te z fl
ja osobiscie wymienialem kierownice deske rozdzielcza boczki i tunel srodkowy na tą po lifcie w swojej bylej. NIe ma z tym zadnego problemu.
Musisz kupic :
- kierownice od 156 po lifcie ( od 147, GT też pasuje ale wymaga drobnej modyfikacji)
- tasme air bag
jesli chodzi o sterowanie radiem do seryjngo wystarczy ci chyba jak dobrze pamietam 4 żyłowa wiazka z kostka do radia. A do nie seryjnego jeszcze dodatkowo przejsciówka która kosztuje srednio od 150 do 200 zł wiec bardziej sie oplaca na seryjnym radiu.
całosc nawet po czesci masz opisane w moim temacie :
http://www.forum.alfaholicy.org/156/...po_lifcie.html
Ostatnio edytowane przez kivi89 ; 24-03-2015 o 14:24