Panowie ja mam 156 ale u mnie wyglada to podobnie, a jest to poprostu mata ktora znajduje sie tzn powinna sie znajdowac nad stopami pasazera tylk oze opadai tak sobie wisi.
Remi twoja alfa jest po liftingu i tam mogło być coś inaczej w co wątpie ale ok. rozebrałem 2swoje alfy i wczoraj byłem u kolegi i sprawdziłem jeszcze w 3 alfach 166 i wszystkie mają tak samo jak na zdjęciu.
U mnie nie ma tego czegoś po stronie pasażera, to jest nic innego jak po prostu podnóżek dla pasażera, i nie wszystkie alfy to miały, a z olejem to w instrukcji pisze, że jak silnik spala do 1l oleju na 1000km to jest to jeszcze w normie i tak pisze w instrukcji każdego auta nie tylko Alfy.
moze jakas telewizja![]()
a w mojej 166 nie mam czegoś takiego pod nogami pasażera...
Tak jakby jakiś "dodatek"-"wzmacniacz" do radia i mini TV tak patrząc po okablowaniu i opcjach to tak jakby TV tam się podłącza wraz z dzwiękiem, potem dzwięk z tego pod radio (oraz jest to wzmacniacz antenowy i na anteny)... i dzwięk z TV masz na głośnikach z radia
a kij to wie co to ale popytaj na jakiś elektrycznych forach, może to coś bardzo fajnego co zaprzepaszczasz nie używając![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
W każdej alfie przed liftem jest tam ta pokrywa palstikowa pod nia znajduje sie całe okablowanie i komputer od sterowania wiekszości funkcji ICS tz: klima itp.