przyjalem do wiadomosci. Wybieram sie zatem do ASO :/ Dziekuje wszystkim za checi!
pozdro
LEman
przyjalem do wiadomosci. Wybieram sie zatem do ASO :/ Dziekuje wszystkim za checi!
pozdro
LEman
Witam
Mam podobny problem z radiem
Model BE 2580
Serial: Y5030977
kolego dam ci namiary na świetnego gościa,podajesz mu przez e-mail numer seryjny i typ radia a on w godzinke prześle ci kod mi pomógł.Podaje ci kod i płacisz mu 15zł przelewem a nie jak w serwise 350zł
lynx222@o2.pl
Daj znać czy ci pomógł pozdrawiam!!!!!!!
Ostatnio edytowane przez Marcin Szł-y ; 12-02-2011 o 12:53
Dzieki za namiary, ale z tego co wiem trzeba zczytac z pamięci kod to tych modeli Beckera i nie da sie odzyskać hasła przez internet. Maila wysłałem, może akurat.....Dzięki za pomoc
Mam odpowiedź: Tak jak mówiłem- elektronik i zczytywanie z pamięci. Ale zawsze to taniej. Lepiej 100zł niż w serwisie 250zł![]()
Ostatnio edytowane przez w012 ; 12-02-2011 o 13:33
wiesz co do mojego modelu też niby nie da się ściągnąć a jednak dał rade naprawde polecam tego facia
a ja mam model BECKER be2569 i z tego co pisze też nie da się ściągnąć a mi rozkodował
Pozdrawiam
Akurat mojego modelu nie da sie tak rozkodować. No ale trudno. Znalazłem jakiegoś elektronika który zrobi mi to za około 100zł. Jeszcze raz dzięki za pomoc. PZDR
Witam,
Również mam problem z kodem do ICS w AR 166. I to od dłuższego czasu niestety. Nie dość, że żaden elektronik nie chce się podjąć tego tematu to i serwis odmówił niestety współpracy. Odpowiedź brzmiała: Radioodbiorników Becker Alfa Romeo nie stosuje od pewnego czasu... Próba załatwienia kodu pezpośrednio w Beckerze równiez nie nic nie dała- owszem kod mam ale niestety nie działa. Podobno ostatecznością jest odnalezienie salonu gdzie auto było kupione jako nowe. Auto jest nie dawno sprowadzone. Ponoć tam powinni mieć takie dane. Orientuje się ktoś czy tak jest naprawde?
Pozdrawiam
Odczyt kodu z ICS w kosztuje u mnie 200zł o ile któryś z poprzednich elektroników nie narobił sieczki w pamięci. Jeśli coś nagrzebali i nie wrócili do oryginału, konieczna jest instalacja softu na nowo.
iCAtronic - Elektronika samochodowa.
Odczytywanie Mastercode z Navi Connect+, bezpieczna aktualizacja oprogramowania oraz naprawa nawigacji po nieudanej aktualizacji.
http://www.icatronic.pl