dziękuję wszystkim za opinie
to ja jeszcze pomyślę
dziękuję wszystkim za opinie
to ja jeszcze pomyślę
...ktora to widocznosc i tak jest slabaNapisał cysio
Dokladnie - spojler dedykowany do 156 chociaz tak jak koledzy wsponieli bryla 156 nie wymaga upiekszen. Szczerze mowiac sam kiedys rozwazalem taki spojler (a wlasciwie kupno alfy z takim spojlerem) ale szybki mi przeszlo i teraz na pewno bym nie zalozylNapewno to nie wiejski tuning.![]()
dodam jeszcze ze plusem takiego spojlerka jest to ze mozna na nim wieszac pranie :mrgreen:
Jeśli już musi być to niższy spojler kładziony na równo z klapą i jak pisali przedmówcy zamontować progi plus ładne 17''. Masz linka do stronki ZENDERA może cos znajdziesz
http://www.zender-tuning.com/alfarom...ng_Poland.html
Taki spojler w aucie z silnikiem 1.6 wyglada smiesznie![]()
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Alfa Romeo 155 V6 1993 3.0 12V przekładka do 1.8 8v 1995
Ja bym nie założył mimo że dedykowany itd ale 156 ma na tyle piękną sylwetkę, że powiedzmy tak, nie jest konieczna jaka kolwiek modyfikacja. A osiągów to i tak nie poprawi.
To moje zdanie a wybór należy do Ciebie.
W Toruniu jest taka 156 z identycznym spoilerem srebrna , ale niewiem z jakim silnikiem 8)
moim zdaniem 156 ma specyficzny kształt i żaden spojler nawet fabryczny nie poprawia wizerunku.
kiedyś robiłem symulacje w corelu kilku modeli i jakoś nie leżały![]()
Jak dla mnie tył 156 sam w sobie jest dzielem pięknym i skończonym . Nie widze sensu w oszpecaniu go nawet fabrycznymi dodatkami.
wg mnie ten spojler jest tragiczny, moze 9 lat temu byl ladny ale dzis... jesli juz dawac spojler na tyl to delikatny ale przed tym kupil bym ladne felgi i delikatnie obnizyl.
Tak jak ktos przedemna napisal nadaje sie na pranie![]()
Jednak jak chcesz go zalozyc i Ci sie podoba to tylko Twoja sprawa. Wazne abys dobrze czul sie w aucie, to Ty bedzie tym autem jezdzil a nie np ja :wink: