To gdzies ty ta klima nabijal albo czym ?? :shock:Napisał Remek
Pomijajc fakt ze mi kumpel za flaszke nabil :mrgreen: to w Norauto nabicie klimy 170 zl a w ASO 200
To gdzies ty ta klima nabijal albo czym ?? :shock:Napisał Remek
Pomijajc fakt ze mi kumpel za flaszke nabil :mrgreen: to w Norauto nabicie klimy 170 zl a w ASO 200
to byl caly serwis klimy nie tylko nabicie i wymiana jakis uszczelek![]()
no chyba ze tak bo 300 za samo nabicie to juz przesada
ja za odgrzybianie wymiane filtra itp zaplacilem 150 zl
Dobrze by bylo, w Katowicach w Polmozbycie nie maja terminalaNapisał DDEvil
![]()
Pozdrawiam
A ja napisze dla odmiany pozytywną opinię.. 8)
Jako, że ostatnio miałem do wymiany troche mniejszych lub większych rzeczy, zaryzykowałem i zadzwoniłem do ASO w Bielsku-Białej zapytać o ceny.
I tak wyglądałem jak usłyszałem odpowiedź :shock:
Zdziwko pełne, bo zaproponowane ceny mniejsze niż u Pana Cześka za rogiem.
W ten sposób za:
-wymianę obu wahaczy przód
-końcówek drążków
-amortyzatorów tył
-ustawienie geometri
-wymianę płynu hamulcowego
-wymianę filtra paliwa
-wymianę uszczelki pod pokrywą zaworów
..zapłaciłem.. uwaga chwila ciszy (w tle muzyka z filmu "Szczęki" :twisted: ) całe 310,47pln 8)
Uprzedzam, że części miałem swoje, bo w cenach części już tak konkurencyjni nie są, ale za robociznę to nigdzie mniej nie zapłacę.
No i mam fakturkę z ASO z wydrukami z geometrii i pełnym serwisem.
Na siedzeniach założona była folia w znaczki AR, ze mną obchodzili się jakbym podjechał najnowszą 159.
Także ja już znalazłem swój serwis :!:
No to tylko pozazdrościć ... tylko ode mnie troszeczkę za daleko... :cry: :cry: :cry: w przyszłym tygodniu pędzę na wymianę paska, wariatora, oleju, plynu w chłodnicy i świec i aż się boję - stan przedzawałowy :wink:Na siedzeniach założona była folia w znaczki AR, ze mną obchodzili się jakbym podjechał najnowszą 159.
Logis Radom, moze nie autoryzowany servis ale mieli mechanikow z Alfy i sprzet do niej (testery, klucze itp.). Robilem tam remont silnika po zalaniu. Po odbiorze Alfy zaczela nierowno chodzic. Łazili przy tym tydzien. Stwierdzili ze to przeplywomiez i silniczek krokowy. Cene powiedzieli 2000. Pojechalem na tester do Wawy, okazalo sie ze przeplywka jest w porzadku, a silniczek troche sie zatarl. Tam tez stwierdzili trzeba go wymienic i odrazu ceny servisowe za niego. Nie mialem kasy no to postanowilem ze zrobie to pozniej. W koncu gdzies przeczytalem o czyszczeniu przepustnicy i tak sie moj problem skonczyl za 3,80 (cena litra beznyny). Logis ogolnie radze omijac nie maja pojecia o autach, mechanicy robia na lewo kradnac czesci z magazynu (mialem taki przypadek z przewodem hamulcowym, fakt ze dla klienta lepiej bo taniej) i technicy majacy wiedze o kazdym aucie twierdza ze 146 nie ma czujnika spalania stukowego.
a ma ten czujnik?
No z tego co wiem to ma
W Krakowie na Ofiar Dąbia (polinar) wymiana żarówki 50 Zł
Wkońcu to aso he he