Proponuję taki temacik. Jako pierwszy daje delikatny przykład:
Żarówka od świateł postojowych - 22,05 zł. /szt.![]()
Proponuję taki temacik. Jako pierwszy daje delikatny przykład:
Żarówka od świateł postojowych - 22,05 zł. /szt.![]()
Wymiana wewnętrznej osłony lewego przegubu -> ASO Rzeszów 650PLN!!!!!
Wynik -> sam se zmieniłem![]()
koszt smar, obejmy, osłona ok 50PLN i kilka godzin spędzonych w kanale.
hehe przedni wachacz prawy koszt samecho wachacza 600 zl - wycieraczki 2 przednie i tylnia - 500 zl za wszystko zaplacisz karta mastercard :mrgreen: oczwiscie przy takich cenach zrezygnowalem z aso
Wymiana swiec w TS 112 zl brutto w ASO na Kieleckiej w Radomiu ŻYDY
a w koncu wymienilem u znajomego mechanika za 40 zlotych
drogo????
nie wiem, nie pijam. Ile kosztuje normalnie?
Napisał Lesio
112zl??? wymiana swiec??? o żesz qrna !!!! czyli o podobna kase jestem do przodu - ostatnio sam sobie wymienilem :wink:
apropos zarowki - takie sa ceny tych zarowek i ciezko je dostac normalnie w sklepie. Mozesz wsadzic zarowki z malucha - mocowanie to samo, ale swieci juz inaczej. W sklepie jesli maja takie zarowki to tez kosztuja 22 PLN chyba za sztuke. Niestety pali sie to strasznie i czesto musze to wymieniac tez - boli :/
a ja zaplacilem w sklepie za zarowki postojowe Philips 15zł 2 szt.
W aso w opolu chcieli za wymiane chlodnicy wody i klimatyzacii i podtrzymujacej je belki 4000zl "moze nawet wiecej"...(slowa mechanika)
Chlodnice wody kupilem nowke od fiata tipo (pasuje idealnie) za 300zl,klimy regenerowana za 200zl,belka podtrzymujaca oryginalna Alfa Romeo wraz z gumami kosztowala 95zl,plyn chlodniczy cos kolo 100zl chyba,no i nabicie klimy 300zl.
Razem daje to jak latwo policzyc 1000zl !!!! a wymiana tego wszystkiego zajela mi 4 godziny !!!
Super nie?kazdy by chcial zarabiac 3000zl w 4 godziny![]()
Diagnostyka silnika 120 zł :shock: :arrow: Polinar Kraków