hej ludziska a dlaczego nikt nie wrzuca swoich fotek, nie piszę kilku słów o sobie itp. ???
hej ludziska a dlaczego nikt nie wrzuca swoich fotek, nie piszę kilku słów o sobie itp. ???
tez się właśnie zastanawiam..strona daje takie możliwości a prawie nikt nie chce z tego korzystać
śmielej
wprowadziliśmy możliwość odzyskiwania hasła, również problemy z rejestracją zostały rozwiązane na dobre i już sie nie powinny powtórzyć.
w planach mamy mały update, pojawi się dział 'Aktualności' oraz dział Serwisy ma przygotowany atrakcyjny layout /na razie jest wersja przejściowa/, który niebawem powinien się pojawić na stronie. Tylko właśnie nikt nie chce się z nami dzielić serwisami które sam by polecał.. wszystko będziemy zbierać w następujących kategoriach: SERWISY, BLACHARSTWO-LAKIERNICTWO, OLEJE-FILTRY-DROBNA MECHANIKA, ELEKTRYKA SAMOCHODOWA, CZĘŚCI SAMOCHODOWE, INNE
Jeśli ktoś ma jakiś polecany przez siebie zakład to prosimy o kontakt z nami
Pewnie dlatego:
http://www.google.pl/#hl=pl&source=h...c7cdaa267605d0
z czego jakieś 4 strony mają treść... W marketingu nazywa się to falstartem, bo osoby, które wejdą na stronę i nie odnajdą treści - nie wrócą...
Ale nic straconego, trzeba robić szum, dodawać choćby manuale prostych napraw, a na pewno strona zyska większą popularność...
Pozdr
ale po co? , przecież na forum jest ogłoszone, że powstała taka stronka i mi chodzi tylko o to, że jak ktoś z nas się tam loguje to mógłby coś o sobie napisać... Myślę że stronka nie była stworzona z myślą o tym, że jakiś kowalski wpisze sobie coś w google i znajdzie stronkę dolnośląskich miłośników Alfy Romeo... uważam, że właśnie to sprawiłoby nabijanie klubowiczów których i tak nie poznalibyśmy spotach czy zlotach - oczywiście to taka moja teoria i nikt nie musi się z nią zgadzać... Pozdrawiam![]()
nam na prawdę nie zależy na tym by zaglądać do nas codziennie po kilka razy bo zdajemy sobie sprawę że na stronie AŻ tyle sie nie dzieje by co chwila tu witać. Wystarczy że ktoś zajrzy raz na tydzień z ciekawości. tak jak było już napisane wcześniej - chodzi o to by pokazać jak silna jest lokalna społeczność AR. By pokazać siebie że "jestem", i już nawet nie chodzi mi tu o wrzucanie zdjęcia, to już jest dobrowolne jeśli ktoś ma ochotę. Wydawało nam się że taka forma tej strony, gdzie umożliwiamy pokazanie sie jako 'ja' spowoduje że ludzie śmielej zaczną jeździć na zloty, że wytworzy się pewna jakaś więź.. nie mówię że będziemy co weekend na piwo chodzićaleee nooo... wszystko nabierze bardziej koleżeńskiego oblicza
pomysł z manualami jest ciekawy na pewno wart przemyślenia na przyszłość, strona cały czas się rozwija i otwarci jesteśmy na nowe pomysł które przyciągną uwagę![]()
Zgadzam się z Tomkiem i Justyną (onefiveseX), że klubowicze nowego forum mogliby śmielej podzielić się kilkoma informacjami o sobie. Dotychczas profile, to sam nick-name. Może się to wkrótce zmieni![]()
Chyba będziemy musieli nagradzać jakimiś gadżetami za dodane zdjęcie![]()
Na stronie pojawił się spory update - pojawił się nowy dział 'Aktualności' oraz dział 'Serwisy' przybrał docelową formę tylko nadal czekamy na propozycje warsztatów które moglibyśmy tam dodać.
Przypominam że jeśli ktoś chce wrzucić własne zdjęcie główne do profilu to musi ono mieć wymiar DOKŁADNIE 180x180px. Jeśli ktoś nie wie jak przyciąć zdjęcie do takiego dokładnie formatu to proszę podesłać mi na maila flatbeet@gmail.com a ja je przerobie i odeśle z powrotem. Zachęcamy również do wrzucenia zdjęcia do galerii swojego auta, robimy to w edycji profilu, tam zdjęcie może mieć już dowolne wymiary.
No i czekamy też na pierwszą zapowiedź jakiegoś spotu![]()
chętnie widziałbym jakiś spocik podczas długiego weekendu ale tak się składa, że akurat wyjeżdżam... ;(
Na stronie pojawiły się pierwsze zapowiedzi spotów i imprez. Wprowadziliśmy tam funkcję dopisywania się do listy obecnych.
Zachęcamy do zapoznania się z informacjami![]()
Wprowadziliśmy nową funkcjonalność na stronie - informacje o wszystkich nowych zapowiedziach zlotów i spotów będą rozsyłane do Was na mail. Opcja ta jest domyślnie wyłączona, by ją włączyć należy wejść we własny profil i tam ją aktywować. Sam mail posiada własny, klubowy layout z grafiką.
W przyszłości, już w formularzu rejestracyjnym pojawi się zapytanie czy chcemy dostawać powiadomienia na mail czy nie![]()