Jak już chcesz być taki szczegółowy co do tych poduszek to w alfach są tylko 4 (poduszka w kierownicy, nad schowkiem i w fotelach), a reszta to kurtyny - ja mam 4 kurtyny (2 w przednich i 2 w środkowych słupkach) tak więc razem wszystkiego 8.
Jak już chcesz być taki szczegółowy co do tych poduszek to w alfach są tylko 4 (poduszka w kierownicy, nad schowkiem i w fotelach), a reszta to kurtyny - ja mam 4 kurtyny (2 w przednich i 2 w środkowych słupkach) tak więc razem wszystkiego 8.
Kurcze jest piękna
Kto chce szuka sposobu,
kto nie chce szuka powodu.
155 V6 LPG-163 KM-była
156 V6 LPG-190 KM-była
147 2.0TS 150 KM Selespeed LPG.-była
166 2.0 V6 TB -215 KM- LPG-była
Giulietta 1.4 TB -207KM -LPG -jest
Lancia Delta 1.8 TBI 283KM -jest
Ze strony serwisowej poduszki odróżnia się od kurtynNie pytaj dlaczego bo nie wiem, ale tak już jest i nic na to nie poradzimy. Co do e-learna to masz schemat 6 bo kurtyny są traktowane jako jedność = 2 podłączone (2 z jednej strony ma sie rozumieć) do jednego złącza w komputerze. Swoją drogą to wdziałem chyba gdzieś 156 z kurtynami jeszcze w tylnich słupkach, ale w sedanie - wychodziłoby 10 poduch, aczkolwiek ręki sobie uciąć nie dam że to było 156.
Swoją drogą to wdziałem chyba gdzieś 156 z kurtynami jeszcze w tylnich słupkach, ale w sedanie - wychodziłoby 10 poduch, aczkolwiek ręki sobie uciąć nie dam że to było 156.
Moja posiada kurtyny w tylnich słupkach, naliczyłem ich kiedyś razem z poduszkami 12, jutro mogę spojrzeć dokładnie gdzie rozmieszczone. 156 sedan.
W pl poduszki i kurtyny, za miedzą airbag, czy to kurtyny czy poduszki.
W 156 są 2 poduszki czołowe 2 boczne i 2 kurty, a znaczków na poduszce to ja też mam 12.
Czyli 6 z Twoich już wywaliło, albo ktoś atrapy pozakładał. No chyba że o poduszce do spania piszesz, bo tak można wnioskować.
...a znaczków na poduszce to ja też mam 12.
Może kolega ma alfę na zamówienie, bo z tego co mi wiadomo więcej w 156 nie było montowane.
dzięki za opinie ale proszę o jeszcze więcej głównie pod kątem skrzyni biegów, gdyż mam jeszcze około tygodnia czasu do zakupu samochodu. A dlaczego 2.5 V6, bo ja już miałam 1.8 ts V8 i teraz chyba pora dorosnąć i zaopatrzyć się w coś co będzie nie tylko pięknie wyglądało ale i jeździło. Lubie łykać zakompleksionych kolesi w bmw, audi i innych szmelcwagenach. Za samochód zapłacę kartą, a widok min połykanych kierowców - BEZCENNY))))
10.2008-16.11.2012r. 156 3,0 V6 24V Q2 278KM@312Nm - pozostały piękne wspomnienia
Porting głowic, budowa silników do motorsportu, budowa układów wydechowych, kolektorów ssących ITB, indywidualnych części do motorsportu
Zapraszam => https://www.facebook.com/Ku%C5%9Bmie...37265/?fref=ts